In the Line of Duty

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

In the Line of Duty: The F.B.I. Murders
Szolgálatban: Ámokfutók nyomában

David Soul és Michael Gross két olyan bankrablót alakít ebben a filmben, akik a floridai Miami területén egy egész sor erőszakos betörést követnek el. Egy kiváló FBI egység fél évig tartó, fáradságos nyomozást folytat, mely a végén drámai tűzharchoz vezet. További főszerepekben Ronny Cox és Bruce Greenwood.


1988 Dick Lowry akciófilm, dráma, krimi, ...
In the Line of Duty: A Cop for the Killing (1990)

In the Line of Duty: A Cop for the Killing
Szolgálatban: Zsarugyilkosság

Egy sikertelen rajtaütés alkalmával Wiltern legjobb embere, egyben legjobb barátja meghal. Az osztagon belül megindul a vádaskodás és a bűntudat, mely felbomlasztja az egységet. Wiltern egyre inkább visszavonul. Egy nagy kábítószeres fogás mindenki számára felcsillantja a megváltás lehetőségét.


1990 Dick Lowry akciófilm, dráma, thriller

In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas
Szolgálatban: Rejtélyes gyilkosságok


1991 Dick Lowry akciófilm, dráma, krimi, ... 1 ?

In the Line of Duty: Siege at Marion
Szolgálatban: Ostromzár Marionnál

Egy FBI ügynök két terrorizmussal gyanúsított személyt követ egy farmra, majd hirtelen egy 13 napig tartó összecsapásban találja magát. A fanatikus és állig felfegyverzett duót az Utah állambeli Mormon Központ bombázásával vádolják. A gyanúsítottak családjaiknál találnak menedéket, miközben az FBI kegyetlen ostromával szállnak szembe. A véres esemény mindkét oldalon áldozatokat követel. William H Macy, Ed Begley Jr. és Dennis Franz főszereplésével.


1992 Charles Haid akciófilm, dráma 2 ?
In the Line of Duty: Street War (1992)

In the Line of Duty: Street War
Szolgálatban: Utcai harcok

Raymond és Robert egy veszélyes drogdealer, Justice Butler után nyomoz, de egy rajtaütés során Raymond halálos sebet kap. Robert bosszút esküszik, és amikor Butler megszökik a börtönből, a nyomába ered.


1992 Dick Lowry akciófilm, dráma, krimi
In the Line of Duty: Ambush in Waco (1993)

In the Line of Duty: Ambush in Waco
Szolgálatban: Rejtekhely Waco-ban

A századvég egyik legmegrázóbb, a média által élőben közvetített eseménye volt a David Koresh által vezetett szekta és az FBI véres összecsapása. A fegyveresek által ostromgyűrűbe zárt épület, ahová a szektatagok elbarikádozták magukat, máig tisztázatlan körülmények között kigyulladt és porig égett, a bent rekedteket borzalmas halálra ítélve. A film a tragikus eseményekhez vezető utat idézi fel a szekta tagjainak szemszögéből.


1993 Dick Lowry akciófilm 1 ?
In the Line of Duty: The Price of Vengeance (1994)

In the Line of Duty: The Price of Vengeance
Szolgálatban: A bosszú ára

Johnny Moore és bandája minden skrupulus nélkül elvállal bármilyen jól fizető munkát, legyen szó zsarolásról, megfélemlítésről, vagy akár bérgyilkosságról. Egy nyomozó azonban túl közel jut hozzájuk, s Moore az embereire bízza, hogy tegyék el láb alól a tolakodó kopót. Amikor azok kudarcot vallanak, saját maga veszi a kezébe az ügyet, de ezúttal túllő a célon...
Az izgalmas film megtörtént eseten alapszik: Tom Williams, a Los Angeles-i bűnügyi nyomozó valóban az életét áldozta a nagyszabású ügy felderítése közben.


1994 Dick Lowry akciófilm, dráma, thriller
In the Line of Duty: Hunt for Justice (1995)

In the Line of Duty: Hunt for Justice
Szolgálatban: Vadászat az igazságért

A terroristák - politikai okokból - több cég termékének beszüntetését követelik. Céljuk érdekében mindenre képesek, de nem szeretnék, hogy bárkinek is bántódása essen... A rendőröknek azonban az a feladatuk, hogy mindenképpen megállítsák őket...


1995 Dick Lowry akciófilm, dráma, krimi, ... 2 ?

In the Line of Duty: Blaze of Glory
Szolgálatban: Időzített bomba

Jill és Jeff Erickson (Lori Loughlin és Bruce Campbell) arról álmodozik, hogy a nagy bankrablópáros, Bonnie és Clyde nyomdokába lép. Egyik bankot rabolják a másik után, s hétről hétre egyre profibbak. Mike LaSalle nyomozó (Brad Sullivan) azonban a sarkukban van, s csak arra vár, hogy végre hibázzanak. A nagy feszültség hatására Jill kis híján idegösszeroppanást kap, és mániás depresszióval kórházba kerül. Jeff a rehabilitáció alatt is akcióra készül, ám a rablások kitervelője mindig Jill volt.


1997 Dick Lowry dráma, krimi 1 ?