Gourmet Detective

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Gourmet Detective (2015)

The Gourmet Detective
Gourmet detektív

Kulináris élvezetekkel, étellel, itallal a kulináris bűnözés ellen.


2015 Scott Smith dráma 3 ?

The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die
Gourmet Detektív: Egy gyilkosság receptje

Henry Ross egy gyilkosság kellős közepén találja magát, amikor meghívják vendégelőadónak egy luxusüdülőbe, ahová a kényszerszabadságát töltő Maggie nyomozó is vele tart. A konferencián Henry megismerkedik Kathleen Evans újságírónővel, aki összetűzésbe kerül az egyik vendéggel, majd nem sokkal később holttestét az egyik medencében lebegve találják meg. Henrynek és Maggienek el kell kapnia a gyilkost, mielőtt ők maguk is áldozattá válnak.
Kövessen mink


2015 Scott Smith dráma, krimi 2 ?
Death Al Dente: A Gourmet Detective Mystery (2016)

Death Al Dente: A Gourmet Detective Mystery
Gourmet detektív: Halál al dente

A világszínvonalú szakács és kulináris tanácsadó, Henry Ross ismét visszatér a san francisco-i nyomozónő, Maggie Price oldalán. Henry vendéglős barátja Leo a város legmenőbb olasz éttermének tulajdonosa, de sehogy sem jön ki a főszakáccsal, Matteóval. Miután betörnek az étterembe, Leo-t holtan találják, az ügy megoldása pedig ismét Henryre és Maggie-re hárul. A nyomozás hamarosan egy régi családi titokra derít fényt. Eközben Maggie életében felbukkan egy régi szerelme, ami elbizonytalanítja Henry iránti érzéseiben.


2016 Terry Ingram dráma, krimi 2 ?

Eat, Drink & Be Buried: A Gourmet Detective Mystery
Gourmet detektív: A halálos lakoma

A hatalmas birtokkal és történelmi múlttal rendelkező dúsgazdag David Weston születésnapi partyt rendez, és Henryt bízza meg, hogy gondoskodjon az ünnepi menüről. Az ünnepség részeként előadást rendeznek, amely azt a 18. századi pisztolypárbajt eleveníti fel, amely megalapozta a Weston család üzleti jövőjét. Az előadás alatt azonban baleset történik: az egyik színpadi pisztoly elsül, és szíven találja David egyik gyermekét, Kent. Az eset mindenkit mélyen megráz, Henrynek és Maggie-nek pedig ki kell derítenie, hogyan kerülhetett valódi töltény a fegyverbe.


2017 Mark Jean dráma, krimi 1 ?