Charley nénje adaptációk

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Charleys tant (1926)

Charleys tant
 


1926 Elis Ellis némafilm

Charley's (Big-Hearted) Aunt
 


1940 Walter Forde vígjáték

Where's Charley?
 


1952 David Butler (I) musical, vígjáték
Charleys Tante (1956)

Charleys Tante
Charley nénje

Két jóbarát házasodni készül, de az apósjelölt csak vagyonos vőlegényhez hajlandó adni a lányait. Lenne is egy dúsgazdag nagynénje egyiküknek, de hiába várják, nem érkezik meg. Így aztán megkérik egyik barátjukat, hogy játssza el a nagynéni szerepét.


1956 Hans Quest szerelmi történet, vígjáték 3 ?

Charles Tante
Charles' Aunt


1959 Poul Bang vígjáték

Charleys Tante
 


1963 Cziffra Géza (Géza von Cziffra) vígjáték

Charley's Aunt
 


1983 William Asher vígjáték
Charley nénje (1986)

Charley nénje
Charlie nénje

Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kitty-be ás Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnak a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokba. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkre tenni látszik, hogy Donna Lucia, a néni nem érkezik meg. Ezen az apróságon hamar túlteszik magukat a fiatalemberek, és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik.


1986 Málnay Levente szerelmi történet, vígjáték, zenés film 61 3,7

Charleys Tante
Charlie nénje

Waldemar Pücklernek rossz napja van: fiatal befektetője 5 millió dollárját vesztette el. És ez még csak a bonyodalmak kezdete. Stefan kikezd Lucia D'Alvarezzel, a szép és gazdag bárónővel, akit Pückler akart megkörnyékezni. Hogy az üzlet is létrejöjjön és a hölgy kezét is elnyerje, Stefan kettős játékba kezd: nőnek öltözik és mindenkivel elhiteti, hogy ő Lucia, aki nem más, mint Charley gazdag nénje.


1996 Sönke Wortmann vígjáték 1 ?