Cirkeline filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Cirkeline: Storbyens mus
Kisegerek a nagyvárosban

Rafináltak, vidámak és vagányak. Mindahányan. Heten vannak, mint a "gonoszok", s egy napon maguk mögött hagyják a vidék nyugodt, csendes életét, s beköltöznek a nagyvárosba...


1998 Jannik Hastrup animáció

Cirkeline 2: Ost og kærlighed
Egérromantika

Az Egérromantika a legkedvesebb animációs film, melyet az utóbbi években mozivászonra rajzoltak. Olyan mese, mely minden nyelven érthető. Tele ritmusos swing és jazz muzsikával, komédiával és nagyon bohókás egerekkel.


2000 Jannik Hastrup animáció

Cirkeline og Verdens mindste superhelt
Kis nagy egér

A többszörös Cannes-i nagydíjas animátor, Jannik Hastrup legújabb animációs filmje a "Kis nagy egér", immáron harmadik önálló része egérsorozatának. A mostani epizódban új kalandok várják az egerentyűket. Heten vannak, mint a "gonoszok", s egy napon maguk mögött hagyják a vidék nyugodt, csendes életét, s beköltöznek a nagyvárosba. Egyedül Ingolf szomorú, ezért. A kis csapat most Törökországban utazik egy művész barátjukat meglátogatni. Ingolf, Frederik és Viktor hajóra száll, méghozzá a nagypapa vitorlás-hajójára, ahol megismerkednek egy igazi török egér tengerésszel, akit úgy hívnak, hogy Ali. Sok új kalandban lesz részük, irány a Boszporusz és a Dardanellák.


2004 Jannik Hastrup animáció
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn (2018)

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn
 

Egy nap Coco, a színesbőrű kislány, aki pontosan úgy néz ki, mint Cirkeline, csak neki fekete a bőre, göndör a haja és koronát visel, most éppen egy hercegnő és azt meséli Cirkeline-nek, hogy abból az országból származik, ahol a csokoládé terem a fán.


2018 Jannik Hastrup animáció