Hívatlanok

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Strangers (2008)

The Strangers
Hívatlanok

Pezsgő, gyertyafényes vacsora, romantika, nagyjából így tervezi az éjszakát a fiatal pár, a barátaik esküvői ünnepsége után. Azonban mikor az éjszaka közepén egyszer csak valaki kopogtat az ajtajukon, minden tervük romba dől. Három ijesztő, maszkos idegen jelenik meg a házban, és ettől kezdve a pár élete rettegés, a legrosszabb rémálmaikban sem éltek át még hasonlót. Az egyetlen céljuk: a túlélés. Kate és James szinte saját erejüket felülmúlva harcol az idegenek ellen, hogy ebből a csodásnak induló és rémisztően folytatódó rémálomból élve kerüljenek ki.


2008 Bryan Bertino horror, thriller 250 2,8
The Strangers: Prey at Night (2018)

The Strangers: Prey at Night
Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét. A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait, akiknek egyetlen céljuk, hogy kiirtsák a megfélemlített famíliát.


2018 Johannes Roberts horror 55 2,4
The Strangers: Chapter 1 (2024)

The Strangers: Chapter 1
 

Fiatal pár utazik át az országon, hogy új életet kezdjenek a nyugati parton. Útközben lerobban az autójuk, és kénytelenek egy magányos oregoni AirBnb-házban tölteni az éjszakát.


2024 Renny Harlin horror