Love Affair/An Affair to Remember remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Love Affair (1939)

Love Affair
Szerelmi történet

Hosszú a hajóút Nápolytól New Yorkig. Nem csoda, hogy ha egy férfi találkozik egy szimpatikus és szépséges hölggyel, kapcsolat szövődik közöttük, még akkor is, ha mindketten mással jegyezték el magukat. Megérkezvén ugyan elválnak útjaik, ám megállapodásuk szerint hat hónap múlva ismét találkoznak majd az Empire State Building tetején.


1939 Leo McCarey dráma, szerelmi történet, vígjáték 11 4,0
An Affair to Remember (1957)

An Affair to Remember
Félévente randevú

A nagy nőcsábász hírében álló Nickie Ferrante Európából utazik vissza az Egyesült Államokba, hogy feleségül vegye egy gazdag iparos lányát. A hosszú hajóúton azonban megismerkedik egy lánnyal, akitől az út végén, számos félreértés, kaland és kalamajka után szép emlékekkel válik el. Megegyeznek, hogy fél évet várnak az esküvőjükkel, munkát vállalnak, és utána, ha még mindig fontosak egymásnak, az Empire State Building tetején találkoznak.


1957 Leo McCarey dráma, szerelmi történet 36 3,6
Love Affair (1994)

Love Affair
A sors útjai

A szoknyavadász sportújságíró, Mike Gambril a repülőgépen megismerkedik az elbűvölő belsőépítésszel, Terry McKayjel. A gép elromlik, ezért megszakítja útját Tahitin. Bár egyikük sem független, a váratlan kényszerpihenő alatt egymásba szeretnek. Hogy érzelmeiket próbára tegyék, megállapodnak, hogy legközelebb egy év múlva találkoznak újra, méghozzá az Empire State Building tetején. Ám a sors közbeszól...


1994 Glenn Gordon Caron dráma, szerelmi történet, vígjáték 28 3,2