Snoopy-filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
A Charlie Brown Christmas (1965)

A Charlie Brown Christmas
Snoopy és a karácsony

Hiába ragyognak fel a karácsonyi fények, Charlie Brown számára borongós marad a decemberi égbolt. Lucy tanácsára elvállalja a betlehemi játék rendezését, ami remek alkalomnak tűnik, hogy kizökkenjen az ünnephez csöppet sem illő hangulatából. A betlehemezéshez persze elengedhetetlen a karácsonyfa, csakhogy a többiek kicsúfolják az apró, csenevész fát, amivel Charlie Brown beállít – egészen addig, míg végre hatni kezd a karácsony igazi szelleme, aminek most mi is részesei lehetünk. Boldog karácsonyt!


1965 Bill Melendez animáció, rövidfilm, vígjáték 26 4,0
It's the Great Pumpkin, Charlie Brown (1966)

It's the Great Pumpkin, Charlie Brown
Snoopy és a halloween

Idén halloweenkor vajon eljön a Nagy Tök? Linus így gondolja, ezért egész éjszaka virraszt a tökföldön. Charlie Brownt is magával ragadja a hangulat: szellemnek öltözik - noha a szükségesnél több lyukat vág jelmezére - az édességgyűjtő körúton azonban nem a szokásos ajándékokat kapja. Az első háborús hős pilóta, Snoopy a Vörös Báró ellen harcol, belóg Violet házibulijába, és meglesi Linust. Az egész család örömét leli majd az ünnepen, mert a régi kedvenc új fényben ragyog a felújított extra kiadásban, javított képpel és hanggal. Ezt a halloweent csak élvezni lehet!


1966 Bill Melendez animáció, rövidfilm, vígjáték 10 3,8

You're in Love, Charlie Brown
 


1967 Bill Melendez animáció, rövidfilm, vígjáték 4 ?
A Boy Named Charlie Brown (1969)

A Boy Named Charlie Brown
Barátom, Charlie Brown

Szegény kis Charlie Brown! Nem elég ügyes ahhoz, hogy sárkányt eregessen, ráadásul mindig veszít baseballban is. De talán most végre eljött az ő ideje! Charlie Brown ugyanis, az osztálytársai csúfos megjegyzései ellenére, jelentkezik az osztály betűző versenyére, és nyer, méghozzá az első lesz. Majd következik az iskolai forduló, ahol szintén első helyezést ér el. És ettől kezdve nincs megállás Charlie számára! Hamarosan a New Yorkban megrendezésre kerülő országos versenyen találja magát...


1969 Bill Melendez animáció, dráma, vígjáték 15 3,7
Snoopy Come Home (1972)

Snoopy Come Home
Snoopy, gyere haza

Snoopy egy nap levelet kap a régi gazdájától, egy Lila nevű kislánytól, aki betegen fekszik a kórházban. A kutyus és kis barátja Woodstock felkerekednek, hogy meglátogassák a kislányt. Útjukat “Kutyáknak itt nincs helyük!” táblák és egy bosszantó kislány is keresztezi, aki meg akarja tartani főhősünket. Mindeközben Snoopy azon morfondírozik, hogy vajon menjen-e vissza régi gazdájához örökre, vagy maradjon Charlie Brown-al.


1972 Bill Melendez animáció, dráma, kalandfilm, ... 51 4,3
You're Not Elected, Charlie Brown (1972)

You're Not Elected, Charlie Brown
 

Linus indul az osztályelnök-választáson, ahol Lucy, Charlie Brown és persze Snoopy lesznek segítségére.


1972 Bill Melendez animáció, rövidfilm, vígjáték 2 ?
A Charlie Brown Thanksgiving (1973)

A Charlie Brown Thanksgiving
Snoopy és a hálaadás

Pulyka, áfonyaszósz, sütőtökös pite valamint Snoopy és barátai. Ez lesz minden idők legjobb hálaadása! A móka akkor kezdődik, amikor Peppermint Patty meghívatja magát és barátait Charlie Brownhoz egy igazán NAGY pulykavacsorára. Egek ura! Hősünk főzéstudománya azonban csak a müzli és esetleg a pirítós elkészítéséig terjed. Charlie Brown kudarcra lenne ítélve? Nem, mert Linus, Snoopy és Woodstock beugranak segíteni.


1973 Bill Melendez - Phil Roman animáció, rövidfilm, vígjáték 19 3,6

It's the Easter Beagle, Charlie Brown
Snoopy és a Húsvéti kutya

A banda gőzerővel készül az ünnepre: tojásfestés, cipővásárlás, és még mennyi, de mennyi tennivaló... Csoda hát, ha senki nem figyel Linusra? Pedig ő éppen arról igyekszik meggyőzni mindenkit, hogy a húsvéti kutya majd mindent elintéz. Vigyázz, húsvéti nyuszi, mert valaki a te állásodra pályázik! Hogy ki lehet az? Kosarában sok-sok színes tojással egy lógó fülű, bumfordi orrú illető, aki mindannyiunknak nagyon ismerős...


1974 Phil Roman animáció, rövidfilm, vígjáték 8 ?

Be My Valentine, Charlie Brown
Snoopy és a szerelem

Mindjárt itt a Valentin-nap, Snoopy és barátai pedig jól tudják, mit jelent ez: szív alakú cukorkákat, virágokat, és ahogy Charlie Brown reméli, talán egy üdvözlőlapot is, amit a vörös hajú kislány küld neki...


1975 Phil Roman animáció, rövidfilm, vígjáték 8 ?
Race for Your Life, Charlie Brown (1977)

Race for Your Life, Charlie Brown
Fuss, ha kedves az életed, Charlie Brown!

A Peanut csapat ezúttal nyári táborba utazik, ahol izgalmas és vidám kalandokat élnek át, ám veszélyes helyzetekkel is szembe kerülnek.


1977 Bill Melendez animáció, kalandfilm 6 ?
Bon Voyage, Charlie Brown (and Don't Come Back!) (1980)

Bon Voyage, Charlie Brown (and Don't Come Back!)
Jó utat, Charlie Brown

Charlie Brown, Linus, Patty és Marcie külföldi cserediákokként Franciaországba utaznak. Velük van Snoopy és Woodstock is. Miközben mindenki nagyon izgatott az utazás miatt, Charlie levelet kap egy titokzatos francia lánytól...


1980 Bill Melendez - Phil Roman animáció, vígjáték 17 3,8

It's Flashbeagle, Charlie Brown
 


1984 Bill Melendez - Sam Jaimes animáció, musical, paródia, ... 4 ?

Bring Me the Head of Charlie Brown
 


1986 Jim Reardon akciófilm, animáció, paródia, ... 7 ?

Why, Charlie Brown, Why?
 


1990 Bill Melendez animáció, rövidfilm, vígjáték 5 ?
Snoopy's Reunion (1991)

Snoopy's Reunion
Snoopy és a csaholó család

„Egy fiú kutya nélkül olyan, mint egy nap napsütés nélkül.” – szólt Charlie Brown, mielőtt ismeretséget kötött a kis Snoopyval, aki a százszorszép dombi kutyatenyészet szerető, és páratlanul muzikális kutyaalmában töltötte kölyökkorát. Azóta egy év telt el, ám Snoopy egy csöppet lógatja az orrát... Még szerencse, hogy Charlie Brownnak remek ötlete támad: itt az ideje egy családi összejövetelnek! Mikor Snoopy, és minden testvére hazaér, rájönnek, hogy a régi hely soha nem lesznek ugyan olyan, mint az emlékeikben – de arra is, hogy a család mindig család marad. Oszd meg te is szeretteiddel ezt a melegszívű, mókás és bölcs történetet, melyet most felújított kiadásban, javított kép- és hangminőségben élvezhet az egész fészekalj!


1991 Sam Jaimes animáció, rövidfilm, vígjáték 5 ?

It's Christmastime Again, Charlie Brown
 


1992 Bill Melendez animáció, rövidfilm, vígjáték 5 ?
The Peanuts Movie (2015)

The Peanuts Movie
Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts-film

Snoopy eddigi legnagyobb küldetésére indul barátaival, miközben legjobb barátja, Charlie Brown is nagy kalandba kezd - hazafelé.


2015 Steve Martino animáció, kalandfilm, vígjáték 41 3,6