Kara Ben Nemsi filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Die Sklavenkarawane (1958)

Die Sklavenkarawane
 


1958 Georg Marischka - Ramón Torrado kalandfilm
Der Löwe von Babylon (1959)

Der Löwe von Babylon
 


1959 Johannes Kai - Ramón Torrado kalandfilm
Der Schut (1964)

Der Schut
A titokzatos Schut

Kara Ben Nemsi, a németországi kalandor elindul, hogy felkutassa a Schut-nak nevezett hitvány rablót, aki Montenegró lakosait terrorizálja. Kara a barátai segítségével kel útra, hogy a bandita nyomára bukkanjon, miközben sok veszély leselkedik rájuk és rá kell, hogy jöjjenek, hogy folyton Schut és az emberei próbálnak meg az életükre törni. Úgy tűnik azonban, hogy Kara Ben Nemsi-nek száz élete van, pedig Schut egyre elszántabban akarja eltenni őt láb alól.


1964 Robert Siodmak kalandfilm 7 ?
Durchs wilde Kurdistan (1965)

Durchs wilde Kurdistan
A vad Kurdisztánon át

Az 1800-as évek derekán háború tör ki a törökök és a kurdok között, amikor Ahmed El Corda-t, Haddedihn sejk fiát elrabolják. Ahmed ugyanis korábban összetűzésbe keveredett az ellenséges Mosul-lal, amikor azok a kietlen pusztaságban található egyetlen vízlelőhelyet akarták használni. Rövidesen kiderül, hogy a feldühödött sejk fiát Burusco börtönébe vitték, ezért az apja minden követ megmozgat, hogy Ahmed-et kiszabadítsa.


1965 Franz Josef Gottlieb kalandfilm 7 ?
Im Reiche des silbernen Löwen (1965)

Im Reiche des silbernen Löwen
Az ezüst oroszlánok birodalmában

Törökország, XIX század. Kara Ben Nemsi (Lex Barker) a nagy hatalmú herceg lányát készül megmenteni a haramiák fogságából, miközben megpróbálja megakadályozni, hogy a gonosztevők felbecsülhetetlen értékű kincseket raboljanak.


1965 Franz Josef Gottlieb kalandfilm 7 ?