Incredibles

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Incredibles (2004)

The Incredibles
A hihetetlen család

Bob Parr egy békés kertvárosban él felesége és gyermekei társaságában. Senki nem tudja róla, hogy nyugdíjba vonulása előtt szuperhős volt, Mr. Irdatlannak hívták, álarcot viselt, és éjszakánként az utcákat rótta, hogy a Jót védve a Gonosz ellen harcolhasson. Később feleségül vette egy kolléganőjét, aki maga is sikeres szuperhős volt, és a nyugodt életet választotta. Most biztosítási kárbecslő, aki sikertelenül küzd az unalommal és a felesleges kilókkal. Arról ábrándozik, hogy visszatér a szakmájába. Így aztán, amikor egy ismeretlen telefonáló a világ megmentése ügyében egy távoli szigetre hívja, nem habozik. Magára erőlteti a kissé már szűknek mutatkozó régi szuperhős-ruhát, és újra nekivág annak, amihez a legjobban ért: szuper tetteket hajt végre, persze kizárólag a jó ügy érdekében.


2004 Brad Bird akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 1020 3,8
Incredibles 2 (2018)

Incredibles 2
A hihetetlen család 2.

A hihetetlenek közül Helen kerül a hőstevő-középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Will-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.

Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimannek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!


2018 Brad Bird akciófilm, animáció, kalandfilm, ... 287 3,8