Emilie Richards

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Sehnsucht nach Neuseeland (2009)

Sehnsucht nach Neuseeland
Vágyakozás Új-Zélandra

Paige Duvall valójában nem vágyik Új-Zélandra, mégis oda kell mennie, hogy megkapja fura örökségét. Paige a szigeten nyomába ered annak a férfinak, akinek az örökséget köszönheti. Eközben családi titokra derül fény.


2009 Michael Keusch dráma, szerelmi történet, vígjáték 1 ?

Emilie Richards: Denk nur an uns beide
Egy dada és három unoka


2010 John Delbridge dráma 1 ?

Emilie Richards: Für immer Neuseeland
 

Az USA-ban élő Tina Fielding apja halálhírét kapja, amely mindent megváltoztat. Gondolkodás nélkül Új-Zélandra megy, hogy gondját viselje féltestvéreinek, Robinnak és Lissynek. Ez volt apja végakarata. Tinára azonban vár még egy feladat, amely valószínűleg ennél is sokkal nehezebb. Vezetnie kell a kis családi szállodát is, amit apja hagyott rá. Hát... Lesz ami lesz. Féltestvére, Robin nem szimpatizál vele. Eltaszítja és ignorálja. Az apja halála miatt érzett szomorúság Tina iránti gyűlöletté változik. Tina nehezen birkózik meg az új feladatokkal. Ráadásul a szomszédba költözik Nicholas Chandler milliomos, és nehéz próbának teszi ki a lány türelmét. Kezdetben távolságtartóan viselkedik, szinte észre sem veszi őt. Az első súrlódások után mégis közel kerülnek egymáshoz. Egy napon azonban fény derül Nicholas sötét titkára.


2010 Michael Keusch dráma, szerelmi történet 1 ?

Emilie Richards: Zeit der Vergebung
Emilie Richards: A megbocsátás ideje

A bosszúra éhes Julianna Mason hosszú évek után tér vissza Új-Zélandra. Ott laknak egykor vőlegénye, Gray Sheridan szülei, akik mivel nem voltak megelégedve fiuk kapcsolatával, álnok módon a fiatalok szakítását okozták. Először csődbe vitték Julianna apját - elvették a földjét és az öngyilkosságba sodorták. Juliannának és bátyjának nagy szőlőültetvényei vannak Kaliforniában. Újabb területeket akarnak művelés alá vonni, ezért megveszik Sheridanék birtokának nagy részét. Lassan sikerül az anyagi csőd szélére juttatnia volt vőlegénye szüleit. Amikor újra összefut a férfivel, rájön, hogy az érzései semmit sem gyengültek. Graynek azonban új menyasszonya van, ezért igyekszik megakadályozni Julianna bosszúját. Végül kiderül, hogy Juliannat és Grayt több dolog köti össze, mint azt kezdetben gondolták.


2010 Oliver Dommenget dráma 1 ?

Emilie Richards - Sehnsucht nach Paradise Island
Emilie Richards: Szerelem a paradicsomban

Kelsey Donovan apja, Jake után kutat, akit több mint húsz éve nem látott. Amikor rábukkan egy festői újzélandi kisvárosban, nem tudnak egymáshoz közel kerülni. Kelsey apja hivatásos kincskeresőként dolgozik Új-Zélandon, emellett Dillon Warddal búvártanfolyamokat szervez turistáknak. Kelseynek nem tetszik, hogy apja úgy kezeli a jóképű Dillont, mintha a fia lenne. Amikor Jake majdnem meghal egy búvárbalesetben, úgy tűnik, végre közel kerül egymáshoz apa és lánya. Amikor Kelsey és Dillon között gyengéd szálak kezdenek szövődni, Jake nem lelkesedik ezért.


2011 Thomas Hezel dráma, kalandfilm, szerelmi történet, ... 2 ?

Emilie Richards: Der Zauber von Neuseeland
Emilie Richards: Új Zéland varázsa

Duncan Új-Zélandra utazik. El akarja adni a családi szállodát, amit éppen most örökölt. Beleszeret a gyönyörű falusi doktornőbe. Kiderül azonban, hogy családja sötét titkot rejt.


2011 John Delbridge dráma 1 ?

Emilie Richards: Entscheidung des Herzens
 


2011 John Delbridge szerelmi történet

Emilie Richards: Sehnsucht nach Sandy Bay
Emilie Richards: Sóvárgás Sandy Bay után


2011 Oliver Dommenget dráma, szerelmi történet 1 ?