Bunnyman

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bunnyman (2009)

Bunnyman
 

A film hat barátról szól, akik autóznak egy elhagyatott területen. Egy váratlan pillanatban zaklatni fogja őket egy teherautó amit egy nyúl jelmezbe öltözött férfi vezet. Ez az alak nem hajlandó kommunikálni a barátokkal és inkább arra kényszeríti őket, hogy húzódjanak le az útról. Utána egy huzamosabb idő elteltével a kosztümös férfi elhajt de megöl egy nőt akit már előzőleg fogságban tartott a kamion rakterében. A gyilkosság úgy történik, hogy kettészakítja a nőt előzőleg megláncolva és a teherautóhoz kötve. Ezek után megkezdődik a harc, a túlélésért.....


2009 Carl Lindbergh horror 4 ?
The Bunnyman Massacre (2014)

The Bunnyman Massacre
 

A morbid nyúljelmezes fickó másodjára kezdi el darabolni a redneck világ közepébe barangoló turistákat és kalandvágyókat, akiknek azonban sejtésük sincs arról, mekkora borzalmak várják őket.


2014 Carl Lindbergh horror 1 ?
Bunnyman Vengeance (2017)

Bunnyman Vengeance
 

Bannyman hazatér, ahol egy kísértetjárta házban megtalálja hozzátartózóit. Nyugodt otthonias életmódot folytatnak, de hamarosan rájönnek, hogy nem lehet egy vadállatot, mint Bunnyman otthon tartani. Elhatározzák, hogy egy rémházat hoznak létre, amelybe összegyűjtik áldozataikat, hogy Bunnyman élvezhesse gyilkos szándékait.


2017 Carl Lindbergh horror 3 ?