Naked remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Naken (2000)

Naken
Vesszőfutás

Az esküvő utáni éjszakánál csupán az esküvő előtti éjszaka lehet érdekesebb. Anders például őrületes legénybúcsút csap a barátaival, melynek következményeképpen a nagy nap reggelén egy idegen bérház idegen liftjében találja magát, egy szál karórába öltözve. Az óra azt mutatja, 120 perc múlva kezdődik a szertartás. A meztelen férfi tehát eszeveszett és alig szégyellős rohanásba kezd: kétségbeesetten igyekszik a templom felé. Csakhogy úgy látszik, senki nem akar segíteni, ha egy meztelen férfi kopogtat.
Anders nem ismer akadályt, átverekszi magát a városon, hihetetlen kalandokon megy keresztül, a ruha érdekében lop, verekszik, megüti a főnyereményt a lottón, örökbe fogad három alkoholistát és egy playboy nyuszit, szökött fegyencekkel ismerkedik, és minden zsokéruha nélkül indul az ügetőn. Mindezt kizárólag azért, hogy amikor ki kell mondania az igent, ő ott állhasson az oltár előtt... lehetőleg frakkban.
Csak arra nem számít, hogy mire odaér, minden kezdődik előröl.


2000 Marten Knutsson - Torkel Knutsson vígjáték 12 3,3
Naked (2017)

Naked
 

Egy férfi meglehetősen ideges a közelgő esküvője miatt. Szegény srác arra kényszerül, hogy újra és újra kellemetlen órákat éljen át, míg végre teljesen készen áll a nagy napra.


2017 Michael Tiddes fantasy, szerelmi történet, vígjáték 8 ?