Film | Év | Rendező | Műfaj | Nézettség | Átlag |
---|---|---|---|---|---|
![]()
The Skulls Nagyhírű iskola az elitnek, még nagyobb hírű titkos szövetség a legelitebbnek. Minden diák legnagyobb álma, hogy bekerülhessen a Koponyák közé. Akiknek sikerül azoknak sínen az életük, többé semmi sem állíthatja meg őket az érvényesülés útján. A rostán átjutni azonban nem könnyű, a követelmények rendkívül magasak. Luke McNemara-t legnagyobb meglepetésére beválasztják a Koponyák tagjai közé. Így végre megoldódni látszanak továbbtanulási problémái. A dolgok azonban bonyolódni kezdenek, egyre zavarosabbá és gyanúsabbá válnak. Luke válaszút elé kerül: vagy elfogadja a társaság szabályait azok minden előnyével és hátrányával, vagy megpróbálja kideríteni mi is zajlik a háttérben valójában. Luke nyomozni kezd, veszélybe sodorva ezzel saját magát és barátait is. Rá kell ébrednie, hogy barátjának igaza volt: "Ha valami titkos, és még ráadásul elit is, az semmi jóra nem vezet". |
2000 | Rob Cohen | dráma, krimi, thriller | 204 | 3,0 |
The Skulls II
Miután beállt a Koponyák közé, Ryan Sommerst (Robin Dunne) figyelmeztetik, nehogy bármilyen titkot eláruljon a szervezetről vagy annak befolyásos tagjairól. Azonban amikor Ryan szemtanúja lesz egy gyilkosságnak a Koponyák privát kamaráján belül, rájön, hogy minél közelebb kerül az igazság felfedéséhez, annál nagyobb veszélyben forog az élete. |
2002 | Joe Chappelle | thriller | 19 | 1,9 |
![]()
The Skulls III Taylor Brooksnak, a szexi, fiatal egyetemistának, eltökélt szándéka, hogy ő lesz a Koponyák titkos társaságának első női tagja. Miután arra kényszeríti a Tanácsot, hogy bevegyék őt az elit szövetség beavatási szertartásába, Taylor hamarosan azon veszi észre magát, hogy elnyelte a megtévesztések, megfélemlítések és gyilkosságok vészjósló világa. |
2003 | J. Miles Dale | thriller | 14 | 1,9 |