Bad Boys

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bad Boys (1995)

Bad Boys
Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?

Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, barátnőt, feleséget. Mindezt egy ügyért, melynek hátterében az a százmillió dollár értékű kokain áll, ami egyszer már előkerült, aztán lába kelt. Ráadásul egy szép nő is belekeveredik az ügybe, akit hamarosan örökre elhallgattatnak. Csupán egy valaki tudja, ki áll mindennek a hátterében és azonosíthatja a tettest, a lehengerlő Julie (Téa Leoni).


1995 Michael Bay akciófilm, krimi, thriller, ... 903 3,5
Bad Boys II (2003)

Bad Boys II
Bad Boys II.: Már megint a rosszfiúk

A miami drog-nyomozók, Mike Lowrey és Marcus Burnett egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy a várost ellepje az ecstasy.


2003 Michael Bay akciófilm, krimi, thriller, ... 723 3,3
Bad Boys for Life (2020)

Bad Boys for Life
Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. Újra járőrpárba állnak, hogy szembeforduljanak mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék. Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy hidegvérű merénylő, aki bosszúhadjáratot indít múltbéli sérelmeiért. És ez a fickó valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.


2020 Adil El Arbi - Bilall Fallah akciófilm, krimi, thriller, ... 217 2,9