The Conjuring franchise

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Conjuring (2013)

The Conjuring
Démonok között

A természetfeletti jelenségeket vizsgáló Ed és Lorraine Warren egy családon próbál segíteni, akiknek farmját egy sötét és erős jelenlét tartja rettegésben.


2013 James Wan horror, thriller 525 3,6
Annabelle (2014)

Annabelle
 

Egy házaspár rémisztő, természetfeletti jelenségeket tapasztal, miután egy sátánista csoport betör a házukba. Az események középpontja a pár új, retro-babája, Annabelle.


2014 John R. Leonetti horror, thriller 187 2,5
The Conjuring 2 (2016)

The Conjuring 2
Démonok között 2.

A természetfeletti eseteket dokumentáló házaspár, Ed és Lorraine Warren Angliába utazik, hogy utánajárjanak egy enfieldi család házában kísértő kopogószellemnek.


2016 James Wan dráma, horror, thriller 249 3,4
Annabelle: Creation (2017)

Annabelle: Creation
Annabelle 2: A teremtés

Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, jótettek segítenek majd felejteni és megbékélni. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának…


2017 David F. Sandberg horror, thriller 178 3,0
The Nurse (2017)

The Nurse
 

Emily, egy szemműtét után, kötéssel az arcán ébred egy sötét kórteremben.


2017 Julian Terry horror, rövidfilm 25 2,8
The Nun (2018)

The Nun
Az apáca

Romániában egy pap és egy apáca egy ördögi rejtély után nyomoz; szembe kell nézniük egy gonosz erővel, ami egy démoni apáca képében ölt testet.


2018 Corin Hardy horror, thriller 162 2,3
Annabelle Comes Home (2019)

Annabelle Comes Home
Annabelle 3.

Ed és Lorraine Warren meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna.


2019 Gary Dauberman horror, thriller 90 2,6
The Curse of La Llorona (2019)

The Curse of La Llorona
A gyászoló asszony átka

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott. Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. 1970-ben érkezett Los Angelesbe: egy szociális munkás és saját két kis gyereke is kénytelen rájönni, hogy a legendák nem hazudnak.


2019 Michael Chaves horror, thriller 65 2,4

The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Démonok között: Az ördög kényszerített

A gyilkosnak nem jár felmentés. Kivéve, ha ártatlan. Ed és Lorrain Warren, a legendás démonűző pár mindig a jót szolgálta, de néha a gonosz eszközévé válik. Ezúttal egy olyan ügyben harcolnak a nem evilági hatalmak ellen, amelynek során valaki meghalt – és a brutális gyilkosságot talán egy ártatlan ember követte el: akit a benne bujkáló démon kényszerített szörnyű tette elkövetésére.


2021 Michael Chaves horror, thriller