Louis C.K.

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Louis C.K.: Shameless (2007)

Louis C.K.: Shameless
Louis C.K.: Szégyentelen

Louis C.K., a népszerű komédiás egy órán keresztül nyomja a sódert, a csak felnőtteknek szóló műsorát a Los Angeles-i Henry Fonda Színházban vették fel. Nincs tabutéma, mindegyik közel áll a szívéhez. Többek között a kövér és a sovány emberekről mond véleményt, de szóba kerül a pénzköltés, a lökhárítómatricák, a kaliforniaiak, az idegenek és a barátok is. Örök téma a szex és a házasság kérdése, az, hogy mit hazudjon az ember a feleségének/férjének.


2007 Steven J. Santos dokumentumfilm, vígjáték 10 4,6
Louis C.K.: Chewed Up (2008)

Louis C.K.: Chewed Up
 

A dokumentumfilm Louis C.K. humorista második egy órás előadását örökítette meg, amit a bostoni Berklee Performance Centerben adott.


2008 Louis C.K. - Shannon Hartman dokumentumfilm, vígjáték 9 ?
Louis C.K.: Oh My God (2013)

Louis C.K.: Oh My God
Louis C.K.: Óh, istenem!

Csak úgy dől a poén Louis C. K.-ból a phoenixi előadásán, többek közt az öreg manhattani nőről és kis állatkájáról mesél, elmondja az öregedéssel kapcsolatos tapasztalatait, szó lesz a női mellekről, és arról, mi dühíti fel vezetés közben. 2013 februárjában az Arizona állambeli Phoenixben lépett fel Louis C. K., a népszerű stand-up komédiás. Remek témáival, elképesztő beszólásaival, huncut nihilizmusával lázba hozta a közönséget. Többek között egy öreg manhattani hölgyről és a kis állatkájáról mesél, elmondja az öregedéssel kapcsolatos tapasztalatait (elvégre már 45 éves!), szó lesz a női mellekről, és arról is, mi az, ami feldühíti vezetés közben. A sajátos színpad miatt LCK állandó mozgásban van, miközben a mosoly sose fagy le az arcáról.


2013 Louis C.K. vígjáték 20 4,5
Louis C.K.: Live at the Comedy Store (2015)

Louis C.K.: Live at the Comedy Store
 

Louis C.K. ezúttal a Los Angeles-i Comedy Store-ban lép fel.


2015 Louis C.K. dokumentumfilm, vígjáték 8 ?
Louis C.K. 2017 (2017)

Louis C.K. 2017
Louis C.K. 2017


2017 Louis C. K. vígjáték 6 ?
Sincerely Louis CK (2020)

Sincerely Louis CK
 


2020 Louis C.K. vígjáték 2 ?