Szörnyek az űrlények ellen

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
B.O.B.'s Big Break (2009)

B.O.B.'s Big Break
Szörnyek az űrlények ellen: B.O.B. Bombajó Bulija

B.O.B. és szörnytársai azon vannak, hogy kiszabaduljanak az 52-es körzetből, a kormány szigorúan titkos börtönéből. Dr. Csótány, PhD és Hiányzó Láncszem, a macsó kétéltű vezetésével a trió kicselezi H. Borgo tábornokot, hogy sikeres szökést hajtsanak végre, miután Csótány legutóbbi szökési kísérlete következtében B.O.B. ideiglenesen megszerzi a gondolatolvasás képességét...


2009 Robert Porter (V) animáció, kalandfilm, rövidfilm, ... 6 ?
Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space (2009)

Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space
Szörnyek az űrlények ellen: A mutáns tökök inváziója

A szörnyek éppen Halloween megünneplésére készülnek, amikor is új küldetést kapnak. Modesto-ba kell menniük, hogy kivizsgálják a földönkívüliek jelenlétére utaló jeleket. A nyomozás során pedig meggyűlik a bajuk a lábat növesztett tökökkel.


2009 Peter Ramsey animáció, rövidfilm, sci-fi, ... 27 3,1
Monsters vs. Aliens (2009)

Monsters vs. Aliens
Szörnyek az űrlények ellen

Amikor Susan Murphyt, a kaliforniai lányt váratlanul telibe kapja egy űrbéli trutyival teli meteorit az esküvője napján, rejtélyes módon 15 méteresre nő. A hadsereg akcióba lendül, foglyul ejtik a lányt, és egy titkos kormányzati létesítménybe viszik. Itt elkeresztelik Drabáliának, és együtt őrzik egy szedett-vedett társasággal, amely a következő szörnyekből áll: a zseniális, de rovarfejű Dr. Csótány; a macsó félmajom-félhal Hiányzó Láncszem; a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B., és egy 100 méteres lárva, a Rovaroszaurusz. Börtönéveiknek azonban hirtelen vége szakad, amikor egy rejtélyes földönkívüli robot landol a Földön, és lerohanja az országot. Utolsó reményként (az Elnök kétségbeesett parancsára) H. Borgo tábornok vezetésével a szörnyek tarka társulatát vetik be, hogy legyőzzék a földönkívülieket és megmentsék a világot a közelgő pusztulástól.


2009 Conrad Vernon - Rob Letterman animáció, kalandfilm, sci-fi, ... 417 3,1
Night of the Living Carrots (2011)

Night of the Living Carrots
Szörnyek az űrlények ellen: R világháború

A Szörnyek az űrlények ellen c. mesében megismert figurák ezúttal halloweeni kalandokba kerülnek...


2011 Robert Porter (V) animáció, horror, rövidfilm, ... 9 ?