Bödőcs trilógia

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bödőcs Tibor: Az élet értelme és kertészeti tippek (2013)

Bödőcs Tibor: Az élet értelme és kertészeti tippek
 

Bödőcs Tibor önálló estje csak a Comedy Centralon! Ahogy a cím is mondja, az egyórás műsorban Bödőcs nemcsak az élet értelmére keresi a választ és kertészeti tippeket ad, de nem hagyja szó nélkül a fontosabb kérdéseket sem. Fergeteges szórkozás nem csak a hobbikertészetnek, de a fergeteges humor és a minőségi stand up rajongóinak is.


2013 Körmendi Tamás vígjáték 34 4,3
Bödőcs Tibor: Böllérbalett (2014)

Bödőcs Tibor: Böllérbalett
 

A Karinthy-gyűrűs humorista a beszédes Böllérbalett című műsorában veszi górcső alá az "ezer sebből vérző magyar közéletet"-et. Egyfajta folytatása lesz ez a nagy sikerű Az élet értelme és kertészeti tippek című produkciójának, melyet eddig több száz alkalommal láthatott országszerte a publikum.


2014 Herdlicska Péter vígjáték 33 4,3
Bödőcs Londonban (2016)

Bödőcs Londonban
 

„Amelyik nemzet fölényben akar lenni más nemzetek fölött: hóhérrá, vagy bohóccá válik. Nemzetük életét elmocsarasítják, kik nemzetük valódi, vagy vélt erényeit hangoztatják s a kíméletlen bírálatot turni nem akarják. A legnagyobb csapás, ami egy népet érhet, ha egyoldalú irányítással az ítéloképességét tönkreteszik.” (Weöres Sándor)

Bödõcs 2016 májusában ellátogatott a londoni magyarokhoz. Megszemlélte a hanyatló nyugatot, majd elõadta Cefre Palota címû harmadik önálló estjét a Grand nevû helyen. Szerencsére többen is kameráztak, így Önök most megtekinthetik az elõadást, felvételrõl. A szöveg elsõ felét a fenti idézettel foglalhatjuk össze, a második rész korábbi, európai kalandozásokból és a búcsúszentlászlói gyerekkor élményanyagából építkezik.


2016 Kabai Dániel vígjáték 34 4,3