Gagyi mami

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Big Momma's House (2000)

Big Momma's House
Gagyi mami

Malcolm Turner nemrég számolt le a távol-keleti maffiával, és máris újabb bevetésre indul: de ilyen meleg helyzetben még ő sem volt soha. Azt, hogy ellenfele brutális bankrabló, fel sem veszi. Hogy a cél érdekében egy fedél alá kell költöznie a keresett bűnöző menyasszonyával, azt egyenesen élvezi. Ha mindehhez álruhát kell öltenie, még azt is vállalja. De hogy egy kétszáz kilós nagymamának adja ki magát, akinek a testénél csak a szája nagyobb, az azért még neki is megfekszi a gyomrát.


2000 Raja Gosnell akciófilm, krimi, vígjáték 708 2,5
Big Momma's House 2 (2006)

Big Momma's House 2
Gagyi mami 2.

2000-ben Martin Lawrence eljátszotta élete - szó szerint - legnagyobb szerepét: egy FBI ügynököt alakított, aki mesterien tudott átváltozni. Hogy elkapjon egy brutális bankrablót, Lawrence tetőtől talpig elmaszkírozta magát - és egy életvidám, minden lében kanál gigantikus nagyi képében csapott le a rosszfiúra. És most Lawrence visszatér a világ legfifikásabb, legterebélyesebb és legbevállalósabb nagymamijának szerepében a Gagyi mami 2.-ben. Ezúttal azért bújik Gagyi mami bőrébe, hogy egy nemzetbiztonsági katasztrófát hárítson el. De kiderül, hogy az ország megmentése a nagymamira váró problémák közül a legkisebb: amikor hősünk beáll a gyanúsítotthoz házvezetőnőnek, egy szétesett, nem működő családdal találkozik.


2006 John Whitesell vígjáték 305 1,9
Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)

Big Mommas: Like Father, Like Son
Gagyi mami: Mint két tojás

Malcolm Turner és Trent, a mostohafia női ruhát ölt, hogy beépüljenek egy lányiskola lakói közé, miután Trent szemtanúja volt egy gyilkosságnak...


2011 John Whitesell vígjáték 127 1,7