Annabelle filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Annabelle (2014)

Annabelle
 

Egy házaspár rémisztő, természetfeletti jelenségeket tapasztal, miután egy sátánista csoport betör a házukba. Az események középpontja a pár új, retro-babája, Annabelle.


2014 John R. Leonetti horror, thriller 187 2,5
Annabelle: Creation (2017)

Annabelle: Creation
Annabelle 2: A teremtés

Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, jótettek segítenek majd felejteni és megbékélni. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkezik a ház szomorú falai közé. Egy babában ott bujkál a démon, és most új célpontot választ magának…


2017 David F. Sandberg horror, thriller 178 3,0
Annabelle Comes Home (2019)

Annabelle Comes Home
Annabelle 3.

Ed és Lorraine Warren meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna.


2019 Gary Dauberman horror, thriller 90 2,6