Kingsman filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Kingsman: The Secret Service (2014)

Kingsman: The Secret Service
Kingsman: A titkos szolgálat

A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki (Taron Egerton) nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól - viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere (Colin Firth): ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér - de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit.


2014 Matthew Vaughn akciófilm, kalandfilm, krimi, ... 817 3,7
Kingsman: The Golden Circle (2017)

Kingsman: The Golden Circle
Kingsman: Az Aranykör

Mikor a Kingsman főhadiszállását súlyos támadás éri és egy új gonosztevő tűnik fel a színen, Töki és Merlin kénytelenek együtt dolgozni az amerikai Statesmannel a világ megmentése érdekében.


2017 Matthew Vaughn akciófilm, kalandfilm, vígjáték 417 3,1
The King's Man (2021)

The King's Man
King's Man - A kezdetek

Mikor a történelem legszörnyűbb zsarnokai és bűnöző lángelméi összegyűlnek, hogy háborút kirobbantva emberek milliót tüntessék el a föld színéről, egyetlen férfi képes rá, hogy versenyt futva az idővel megállítsa őket.


2021 Matthew Vaughn akciófilm, kalandfilm, vígjáték 122 2,9