Rosamunde Pilcher filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Rosamunde Pilcher: Das Ende eines Sommers
Rosamunde Pilcher: Nyárvég


1995 Hans-Jürgen Tögel dráma, szerelmi történet 1 ?
Rosamunde Pilcher - Stunden der Entscheidung (1997)

Rosamunde Pilcher - Stunden der Entscheidung
Rosamunde Pilcher: A döntő pillanat

Christabel amerikai barátjával hazamegy a szüleihez Skóciába. A 20. Születésnapját ünneplő lányt a szülőkön, a nagyanyján kívül, gyermekkori barátja, Sam is várja. A lány és barátja, Nigel hirtelen ötlettől vezérelve elhatározzák, hogy a születésnapon legyen megtartva az esküvő. A nagymama és az édesapa nem örül a bejelentésnek. Mert nem biztosak a lány jó döntésében, hiszen Sam és Christabel nagyon szerették egymást. A nagymama nem hagyja annyiban az ügyet és akcióba lép. A döntő pillanat az esküvő napján következik be...


1997 Karola Meeder dráma, szerelmi történet 1 ?
Rosamunde Pilcher: Blumen im Regen (2001)

Rosamunde Pilcher: Blumen im Regen
 

Lavinia és John boldogok együtt és össze akarnak házasodni. Az eljegyzés után váratlanul felbukkan egy Sheila nevű idegen, aki azt állítja, hogy újságíró és a virágokról írt könyvet, ezért van John súlyos beteg nagyanyjánál. Lavinia egyre féltékenyebb, főleg azért, mert úgy tűnik John és Sheila rmekül megértik egymást. A szép idegen olyan titkot őriz, amelynek gyökereit a messzi múltban kell keresni.


2001 Ralf Gregan dráma, szerelmi történet 1 ?

Rosamunde Pilcher - Federn im Wind
 


2004 Michael Faust dráma, szerelmi történet

Rosamunde Pilcher: Liebe im Spiel
 


2004 Dieter Kehler dráma, szerelmi történet 1 ?

Rosamunde Pilcher: Sieg der Liebe
Rosamunde Pilcher: A szerelem győzelme

A marketing szakos hallgató, Emma Clark és barátja, Robert a szünetet a lány anyjánál, egy gyönyörű birtokon akarják tölteni. Emma ekkor akarja elmondani barátjának, hogy terhes. Robert csak később tudja követni, ezért az elutazás előtt elmondja neki a nagy hírt. A fiú azonban nem örül. Hallani sem akar gyerekről.


2007 Dieter Kehler dráma, szerelmi történet 1 ?

Rosamunde Pilcher: Lass es Liebe sein
Rosamunde Pilcher: Szerelemre fel

Tom Richmond és a grúz egyetemistalány, Natalie véletlen találkozása örökre megváltoztatja mindkettőjük életét. Egymásba szeretnek. De az élet nem ilyen egyszerű. Az okos és tanult nő Tom jóképű apjának, George Richmondnak alkalmazottja, akivel Tom a szülei válása óta szinte nem tartotta a kapcsolatot. A mai napig nem bocsátotta meg apjának, hogy az többször megcsalta anyját és szenvedést okozott neki. Tom és Natalie azonban tudják, hogy életre szóló szerelem köti őket össze.


2009 Stefan Bartmann dráma, szerelmi történet 1 ?

Rosamunde Pilcher: Die falsche Nonne
Álom és szerelem: Szerelem álruhában

Sabrina, a rendőrnő egy különleges megbízást kap: egy apácák által vezetett árvaházban kell nyomoznia, mivel több támadás érte az árvaház vezetőjét, ezért beöltözik apácának. Itt találkozik a vonzó építésszel, Tommal.


2012 Hans-Jürgen Tögel dráma, szerelmi történet 1 ?

Rosamunde Pilcher: Rundum glücklich
 


2015 Dieter Kehler szerelmi történet, vígjáték 1 ?