DC Extended Universe

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Black Adam (None)

Black Adam
 


None Jaume Collet-Serra akciófilm, sci-fi
Man of Steel (2013)

Man of Steel
Az acélember

A természetfeletti adottságokkal bíró fiatalember, akit nevelőszülők gondoztak azóta, hogy csecsemőkorában egy haldokló bolygóról a Földre küldték, az emberiség védelmére kel, mikor veszély fenyeget.


2013 Zack Snyder akciófilm, fantasy, sci-fi 667 3,1
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Gotham City rettentő, igazságtevő hősét aggasztja, miféle következményekkel járhat egy isteni erejű szuperhős kontrollálatlan ténykedése, így szembeszáll Metropolis városának köztiszteletben álló megmentőjével, mialatt a világot megosztja a kérdés, hogy milyen hősnek is van helye az emberiség oldalán. És míg Batman és Superman egymással van elfoglalva, új fenyegetés üti fel a fejét, ami minden korábbinál nagyobb pusztítást ígér...


2016 Zack Snyder akciófilm, dráma, fantasy, ... 461 2,7
Suicide Squad (2016)

Suicide Squad
Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Egy titkos kormányügynökség bebörtönzött gonosztevőket toboroz össze, hogy kegyelem fejében végrehajtsanak egy nem hivatalos, ám annál veszélyesebb küldetést.


2016 David Ayer akciófilm, fantasy, kalandfilm 504 2,5
Justice League (2017)

Justice League
Az Igazság Ligája

Superman önfeláldozó cselekedete után Bruce Wayne emberiségbe vetett hite visszatért, azonban újdonsült szövetségesével, Diana Prince-szel újabb és nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie. Batmannek és Wonder Womannek gyorsan kell cselekednie, és össze kell toborozniuk egy különleges, emberfeletti képességekkel rendelkező csapatot. Úgy tűnik, hiába az olyan hősök, mint Aquaman, Kiborg, Flash, Batman és Wonder Woman, talán már túl késő, hogy gátat szabjanak a bolygó pusztulását fenyegető eseményeknek.


2017 Zack Snyder akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 310 2,8
Wonder Woman (2017)

Wonder Woman
 

A 20. század elején a Themüszkira szigetén élő amazon hercegnő, Diana egy ott partra sodródó amerikai pilótától értesül az éppen zajló világméretű háborúról. Úgy dönt, hátrahagyja otthonát, hogy segítsen befejezni a pusztítást.


2017 Patty Jenkins akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 484 3,3
Aquaman (2018)

Aquaman
 

Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte.


2018 James Wan akciófilm, fantasy, kalandfilm 330 3,1
Shazam! (2019)

Shazam!
 

Egy fiú egyetlen bűvös szóval felnőtt szuperhőssé válhat.


2019 David F. Sandberg akciófilm, fantasy, sci-fi 282 3,1
Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020)

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

Harley Quinn sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami. Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol. Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.


2020 Cathy Yan akciófilm, kalandfilm, krimi 186 2,6
Wonder Woman 1984 (2020)

Wonder Woman 1984
 

Hidegháború. A 70-es, 80-as évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman sem maradhat tétlen: igazságérzete a régi, ereje nagyobb, mint valaha, úgy érzi, tennie kell valamit azért, hogy a világ kevésbé veszélyes hely legyen.


2020 Patty Jenkins akciófilm, fantasy, kalandfilm 70 2,5