Jönsson banda filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen
A Jönsson banda

A Rio-bio, vagyis a Rio-mozi a város büszkesége. A műsorán olyan kiváló filmalkotások szerepelnek, mint a Tarzan és a King-Kong. Ma este egy Erol Flynn film lesz, csókolózással, meg mindennel, ami kell. Éppen ezért a gyerekek ki vannak tiltva. Még az olyanok is mint a híres és hírhedt Charles-Ingvar Jönsson, akinek pontosan kidolgozott és időzített terve van arra, hogyan lehet bejutni a moziba. A város legfurcsább unokatestvér-párosa, a vagány Ragnar és a félős Harry szintén kerülő úton át próbálkoznak. E három különös vadóc és mozibolond hogy-hogy nem, a Rio-mozi háztetején találkozik össze. A bandavezér, természetesen Charles-Ingvar Jönsson lesz, hiszen Ő a szemüveges és a legokosabb mind közül. A bandát ő irányítja, határozott terve van mindenre, a bejutásra vonatkozó terve egyedülálló a film legendás történetében. Az aktuális hülyeségeket pedig az unokatestvérpár találja ki, szintén egyedülálló módon. Ifjabb Jönsson csínytevései miatt a család új városba költözik. Színészképek. A filmcsillagok fényképei. Most ezt gyűjti és cserélgeti mindenki. Persze az a legmenőbb, akinek a legtöbb van. Erol Flynn meg James Dean képeit a legnehezebb megszerezni. Szinte már az aranynál is értékesebbek. Jönsson számára azonnal világossá vált, hogy az új városban csak úgy tud hírnévre szert tenni, ha jó sok színészképet összegyűjt.


1996 Christjan Wegner kalandfilm, vígjáték

Lilla Jönssonligan på styva linan
A Jönsson banda visszatér

Folytatódik az ifjabb Jönsson bandájának frenetikus kalandsorozata. Főhősünk a híres és hírhedt Charles Ingmar Jönsson, akinek pontosan kidolgozott és időzített terve van mindenre. Még mindig ő a bandavezér. A város legfurcsább unokatestvér-párosa még mindig a vagány Ragnar és a félős Harry. Ők a hármak bandája. Jönsson megállapítja, hogy 34 361 perc telt el a vakációból és semmit sem csináltak. Egész nyáron a kunyhóban csücsültek a csupasz fenekükön. Egy napon, a nagy nyári unalomba berobban a vándorcirkusz társulata. A hármak bandája azonnal akcióba fog. Az ingyenjegyért mindenre képesek.


1997 Christjan Wegner kalandfilm

Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen
A Jönsson banda és az új sztár

DaniDi, a népszerű énekesnő a gyerekek kedvence. Mivel nem szokott autogramot adni, ezért a legnagyobb dicsőségnek számít, ha sikerül szerezni egy aláírást a művésznőtől. Nem csoda hát, ha a fiatal Jönsson banda nem sajnálja az időt egy ötletes és pontos terv elkészítésére, hogy autogramot szerezzenek. Még az sem riasztja el őket, hogy ötvözniük kell James Bond hozzáértését és eleganciáját Rambo ügyességével és kitartásával. DaniDi-t a nagy ellenfél, a gengszter Wall-Enberg őrzi. Először őt kell közömbösíteni, aztán jöhet a nagy dobás!


2006 David Berron ?