Thomas, a gőzmozdony filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Thomas & Friends: Calling All Engine!
Thomas és barátai: Teljes gőzzel előre!

Thomas, a gőzmozdony és barátai élvezik a nyarat Sodor szigetén, hiszen ebben az évszakban rengeteg a nyaraló, akiket örömmel vezetnek körbe Sodor csodás tájain. Jó hírt kapnak a mozdonyok, repülőtér épül a szigeten. Nagyon izgatottak a vonatok, hiszen a repülőtér építése sok teendővel jár, ráadásul így még több turista látogat majd el a szigetre, mint valaha. A munkálatok azonban nem haladnak akadálytalanul, hiszen nagy a feszültség a gőzmozdonyok és a dízelek között, ráadásul egy vihar is lesújt a szigetre. Thomas rájön, csak akkor van esélyük időre felépíteni a repülőteret, ha összefognak a dízelekkel.


2005 Steve Asquith animáció 2 ?

Thomas & Friends: The Great Discovery - The Movie
Thomas és barátai: A nagy felfedezés

Mindenki Sodor legnagyobb ünnepnapjára készülődik. Thomas a nagy sürgés-forgásban egy elhagyatott városra bukkan. A Kövér Ellenőr nagyon megörül a felfedezésnek, úgy dönt, a város újjáépítésével köszöntik az ünnepet. Thomas kapja a megtisztelő feladatot, hogy felügyelje a mozdonyok munkáját, ám egy baleset következtében a műhelyben kell töltenie egy kis időt. Ezalatt azonban helyét az új mozdony, Stepney veszi át, de nem csak a munkában, hanem a barátok között is. Vajon milyen nagy felfedezés vár még Thomasra és barátaira, amíg minden készen nem áll a nagy ünnepre?


2008 Steve Asquith animáció 2 ?
Thomas: Hero of the Rails (2009)

Thomas: Hero of the Rails
Thomas és barátai: A sínek ura

Thomas egy új barátot talál, akinek egy nagy problémája van. Megpróbál segíteni neki.


2009 Greg Tiernan - Jeff Bailey animáció 2 ?

Thomas & Friends: Misty Island Rescue
Thomas és barátai: Kaland a Ködfátyol-szigeten

Az élet újra felpezsdül Sodor szigetén, mikor kiderül, hogy új mentő és kutató központ épül. Az építkezés azonban nem megy egyszerűen. Egy különlegesen erős fa szükséges hozzá, amit nagyon messziről kell a helyszínre szállítani. Természetesen az összes mozdony izgatottan várja, hogy részt vehessen a munkában, de sajnos csak néhányuknak adatik meg a lehetőség hogy segíthessen. A versengés pedig konfliktusokhoz vezet és újra előhozza az ellentéteket dízelek és gőzösök között. Vajon sikerül kibékülniük a közös cél érdekében? Ha velünk tartasz megtudhatod!


2010 Greg Tiernan animáció 7 ?
Thomas & Friends: Day of the Diesels (2011)

Thomas & Friends: Day of the Diesels
Thomas és barátai: A dieselek napja

Thomas, és legjobb barátja, Percy, egy hatalmas tűz oltásánál segítnek több-kevesebb sikerrel, míg meg nem érkezik Belle, aki megmenti a napot. A sikeres mentéshez sok vízre van szükség, ezért Belle-nek kifogy minden tartaléka, így barátai, Thomas és Percy tolják el az állomásra. A Kövér Ellenőr gratulál Belle-nek a bátorságához és a kitartó munkájához, és invitálja a nap hősét, hogy maradjon Sodor-szigetén, hiszen szükség van még egy tűzoltó vonatra. Belle Flynnt ajánlja, és megígéri, hogy segít neki a szigetre jutni a szárazföldről.


2011 Greg Tiernan animáció 1 ?
Thomas & Friends: Blue Mountain Mystery (2012)

Thomas & Friends: Blue Mountain Mystery
Thomas és barátai: Rejtély a Kék hegyen

Amikor néhány mozdony bajba kerül a hegyekben, Thomast küldik, hogy segítsen nekik. A nagy tolatások és vontatások közepette egy kis mozdonyt fedez fel, aki megpróbál elrejtőzni előlük. Senki nem tud semmit a titokzatos kis idegenről. Thomas eltökélt szándéka, hogy a végére jár a rejtélynek, de az igazság felderítése nehezebb, mint ahogy képzelte. Vajon Thomas képes lesz megmenteni új barátait?


2012 Greg Tiernan animáció 1 ?
Thomas & Friends: King of the Railway (2013)

Thomas & Friends: King of the Railway
Thomas és barátai: A vágányok királya

Thomas nagyon boldog, mikor őt és barátait választják ki, hogy újra építsék az Ulfstead kastélyt. A legutóbbi közös kalandjuknál a jóbarátok találkoztak Millie-vel, az életvidám francia mozdonnyal, miközben Stephen egy elbűvölő történetet mesélt nekik. E közben Spencer és Gordon megdöbbenve figyelik, hogy két új mozdony kerül a csapatba, akik ráadásul gyorsabbak, mint ők! Pedig az igazi katasztrófa csak akkor kezdődik, amikor Stephen eltűnik!


2013 Rob Silvestri animáció 2 ?
Thomas & Friends: Spills and Thrills (2014)

Thomas & Friends: Spills and Thrills
 


2014 David Baas - Greg Tiernan - John Gilluley animáció, rövidfilm
Thomas & Friends: Tale of the Brave (2014)

Thomas & Friends: Tale of the Brave
Thomas a gőzmozdony: A bátor mozdonyok kalandja

Thomas és Percy a gőzmozdony szörnyeket látnak egy alagútban... Vagy csak megviccelték őket?


2014 Rob Silvestri animáció 1 ?
Thomas & Friends: The Christmas Engines (2014)

Thomas & Friends: The Christmas Engines
 


2014 David Stoten - Don Spencer - John Gilluley animáció 1 ?
Thomas & Friends: Trouble on the Tracks (2014)

Thomas & Friends: Trouble on the Tracks
 


2014 David Baas - David Stoten - Don Spencer - ... animáció, rövidfilm 1 ?
Thomas & Friends: Dinos and Discoveries (2015)

Thomas & Friends: Dinos and Discoveries
 

A gőzösök fantasztikusan új dolgokkal, hangokkal találkoznak Sodor szigetén: dinókkal és vulkánokkal.


2015 David Baas - Don Spencer - John Gilluley animáció, rövidfilm 1 ?
Thomas & Friends: Sodor's Legend of the Lost Treasure (2015)

Thomas & Friends: Sodor's Legend of the Lost Treasure
Thomas a gőzmozdony - Az elveszett kincs legendája

Thomas egy régi kalózhajóra bukkan, és fejvesztve kutatja Sodor szigetének elveszett kincsét. Amikor Thomas és barátai a kincs keresésével felkavarják az állóvizet, beüt a baj. Vajon Thomasnak sikerül időben megtalálnia az elveszett kincset, mielőtt Tengerész Johnnal együtt elúszik a zsákmány is. Csatlakozz Te is Thomas, a gőzmozdony csapatához e veszedelmes filmbéli kalandban!


2015 David Stoten animáció 3 ?