Sugar Creek Gang filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Sugar Creek Gang: Great Canoe Fish
A Cukor-patak bandája 2.

Paul Hutchens nagysikerű regénysorozatán alapul ez az üdítő ifjúsági filmszéria, amely Bill Collins, a Poéta, Cirkusz, Szitakötő, Nagy Jim, Kis Jim és Cukorpatak további lakóinak fergeteges kalandjait dolgozza fel. Tényleg létezik csónak méretű hal? Vagy ez is csak egy sok százéves legenda? A banda felpakolja magát pecabottal, szákkal, valamint sok-sok csalival, és egy felejthetetlen csónaktúrára indul, hogy kiderítse az igazságot.


2004 Joy Chapman kalandfilm
Sugar Creek Gang: Swamp Robber (2004)

Sugar Creek Gang: Swamp Robber
A Cukor-patak bandája 1.

Paul Hutchens nagysikerű regénysorozatán alapul ez az üdítő ifjúsági filmszéria, amely Bill Collins, a Poéta, Cirkusz, Szitakötő, Nagy Jim, Kis Jim és Cukorpatak további lakóinak fergeteges kalandjait dolgozza fel. Bill Collins nyugisnak indult délutánja egy csapásra új irányt vesz, mikor a Poéta egy rejtekhelyre bukkan a mocsárban. Hamarosan szárnyra kap a hír, hogy a környéken egy bankrabló bujkál, s miközben a banda nyomozni kezd, egy olyan térképre bukkannak, amely talán nem csak egy kincshez vezet.


2004 Owen Smith kalandfilm, krimi

Sugar Creek Gang: Revival Villains
A Cukor-patak bandája 3.

Paul Hutchens nagysikerű regénysorozatán alapul ez az üdítő ifjúsági filmszéria, amely Bill Collins, a Poéta, Cirkusz, Szitakötő, Nagy Jim, Kis Jim és Cukorpatak további lakóinak fergeteges kalandjait dolgozza fel. Végre kezdetét veszik a cukorpataki búcsú! Mindenki izgatottan készül az esti ünnepségre, ám egyesekben olyan keserű gondolatok ébrednek, melyek ha megvalósulnak, akkor az egész ünnepséget veszélybe sodorhatják. Természetesen a banda mindent elkövet, hogy ez ne történhessen meg.


2005 Joy Chapman kalandfilm

Sugar Creek Gang: Secret Hideout
A Cukor-patak bandája 4.

A banda egy rejtély után nyomoz, rengeteg újabb kalandot élnek át.


2005 Owen Smith kalandfilm
Sugar Creek Gang: Teacher Trouble (2005)

Sugar Creek Gang: Teacher Trouble
A Cukor-patak bandája 5.

Paul Hutchens nagysikerű regénysorozatán alapul ez az üdítő ifjúsági filmszéria, amely Bill Collins, a Poéta, Cirkusz, Szitakötő, Nagy Jim, Kis Jim és Cukorpatak további lakóinak fergeteges kalandjait dolgozza fel. A banda ezúttal a mocsár egy korábban még nem felfedezett vidékére téved, ahol egy különös rejtélyre bukkannak. Ha ez még nem lenne elég, a Poéta báránya óriási kavarodást okoz az iskolában, emiatt az egész banda szorul Lilly kisasszonynál, mi több, feltűnik az öreg Paddler és felfedi a titkot a srácok vadonatúj titkos rejtekhelyéről.


2005 Owen Smith kalandfilm