Sandokan

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Sandokan (1976)

Sandokan
A maláj tigris

Sandokan, a maláj hazafi az angol gyarmatosítók ellen harcol a XIX. században. Legfőbb ellenfele hazája elnyomója, Lord Brooke, a "fehér rádzsa". A filmben megismerkedhetünk a malájok szabadságharcával, a gyönyörű tájakkal és a címszerepben világhírűvé vált színésszel, Kabir Bedivel.


1976 Sergio Sollima dráma, kalandfilm, minisorozat 29 3,7
La Tigre é ancora viva: Sandokan alla riscossa! (1977)

La Tigre é ancora viva: Sandokan alla riscossa!
A tigris még él - Sandokan, a felkelő

A Sandokanról szóló televíziós sorozat folytatásában hősünk, szerelme, Mariann halála után, magába fordul, és Indiába utazik. Közben Mompracen szigeten a helyzet egyre rosszabb: Lord Brooke, Sandokan ősi ellensége, terrorizálja a megfélemlített és éhező lakosokat, akik apátiába esnek. A fiatal Jamilah, elhatározza, hogy megtalálja Sandokant és megmenti az embereket. A főhős végül felébred a kábulatból, és a segítségükre indul.


1977 Sergio Sollima kalandfilm 26 3,2
Il ritorno di Sandokan (1996)

Il ritorno di Sandokan
Sandokan visszatér

Dora Parker, egy angol újságiró felfedezi, hogy a legendás Sandokan még mindig él és virul, ezért mindenképpen találkozni szeretne vele a távol keleti Indiába tett utazása soran, hogy megírja Sandokan igaz törtenetét... vagy tovább mélyitse a legendájat... A sors furcsa fintora, hogy Sandokan Janez keresére Indiába utazik, hogy segitsen régi barátjanak...


1996 Enzo G. Castellari dráma, életrajzi film, kalandfilm, ... 5 ?