Katie Fforde filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Katie Fforde - Eine Liebe in den Highlands (2010)

Katie Fforde - Eine Liebe in den Highlands
Katie Fforde - Szerelem a Felvidéken

Jenny Porter egy profi és jó szervezőkészséggel rendelkező konzultáns, aki bár nem találkozik sosem azokkal, akiknek dolgozik, de kiválóan elintéz minden feladatot, amivel megbízzák. Többek között, hogy utazzon el Skóciába és mérje fel az ottani családi tulajdonban lévő textilgyár életképességét, és ha szükséges, a leszerelését. De az igazi tehetsége mások problémáinak megoldásába van. Amikor pedig egyre inkább beleszeret a tájba és megkedveli az embereket, azon kezd el dolgozni, hogyan tudná megmenteni a gyárat.


2010 John Delbridge szerelmi történet, vígjáték 4 ?
Katie Fforde - Festtagsstimmung (2010)

Katie Fforde - Festtagsstimmung
Katie Fforde: Ünnepi hangulat

Ellie Summer élete alaposan felbolydult. Néhány hónappal ezelőtt még nagyon boldog volt barátjával, Rickkel. Ám amikor kiderül, hogy terhes, keserűen kell tudomásul vennie, hogy Rick hallani sem akar a gyerekről. Grace Soudley élete sem túl vidám. Férje elhagyta egy másik nőért. Biztonságot egyedül a nagynénjétől örökölt csodálatos régi ház nyújt neki. A tető megjavítására még futotta, ám az egész ház felújítására már nem. Márpedig ha nem jut valahonnan egy horribilis összeghez, otthona és ezzel élete is összeomlik. Ellie és Grace találkozik, s bár a két nő merőben különbözik, segíteni próbálnak egymásnak. Ellie-nek szüksége van arra, hogy valahol befogadják, Grace-nek pedig szüksége van albérlőre. Mindkettőnek a másikra. De ekkor váratlanul megjelenik Grace mostohalánya, Demi, majd a rendkívül nyugtalanító és rendkívül vonzó Flynn Cormack.


2010 John Delbridge szerelmi történet, vígjáték 2 ?

Katie Fforde - Glücksboten
Katie Fforde: Szerencsekövetek


2010 Felix Herzogenrath szerelmi történet 1 ?
Katie Fforde - Harriets Traum (2011)

Katie Fforde - Harriets Traum
Katie Fforde - Harriet álma

Harriet Devonshire 16 évesen teherbe esik, ezért nem fejezheti be tanulmányait. A lány továbbra is a szüleinél él, sőt szülei lesznek a kis Matthew gyámjai. Mikor a nagyszülők úgy döntenek, hogy Matthew-t bentlakásos iskolába küldik Harriet beleegyezése nélkül, a lány úgy dönt, visszaszerzi a fia felügyeleti jogát. Ehhez azonban tartós munkahelyre, és állandó lakhelyre van szüksége. Harrietet May veszi szárnyai alá, majd találkozik Leóval, a fotográfussal, akinél úgy tűnik, valóra válhatnak álmai, de Leo féltékeny asszisztensnője komoly akadályok elé állítja.


2011 John Delbridge dráma, szerelmi történet 1 ?
Katie Fforde: Zum Teufel mit David (2011)

Katie Fforde: Zum Teufel mit David
Katie Fforde: A pokolba Daviddal

Polly Cameron, a csinos és határozott fiatal lány visszatér szülőfalujába, a tündéri Cherry Cove-ba, hogy szülei egykori panzióját átvegye és felvirágoztassa. A kezdet ígéretes, de sajnos Polly álmai gyorsan szertefoszlanak, mikor kiderül, hogy az üzletember David Locking, a falu polgármesternőjének támogatásával egy modern jachtkikötőt tervez a régi kikötő helyére, és fel akarja vásárolni a lány panzióját is. Bár Polly és David között az első pillanattól kezdve kölcsönös a szimpátia, a lány nem hajlandó lemondani álmairól.


2011 John Delbridge szerelmi történet, vígjáték 1 ?
Katie Fforde - Diagnose Liebe (2012)

Katie Fforde - Diagnose Liebe
Katie Fforde - A diagnózis: szerelem

A faital és csinos Madison megérkezik a Walker villába, hogy a szívbeteg Oliviát gondozza. A házban él Olivia veje, a fiatal és jóképű John is kislányával. John két éve megözvegyült, miután felesége egy kerékpár baleset után, a kórházban orvosi műhiba miatt meghalt. John nem tudja túltenni magát a történteken és keresi a felelősöket. E közben Madisonnak feltűnik, hogy Oliviát félrekezelik, és akcióba lép. Ekkor még nem is sejti, hogy nem véletlenül választották éppen őt ápolónőnek. John és Madison egymásba szeretnek, de kiderül, hogy a múltban sorsuk egyszer már találkozott, ami beárnyékolja a kapcsolatukat.


2012 Helmut Metzger szerelmi történet 2 ?
Katie Fforde - Leuchtturm mit Aussicht (2012)

Katie Fforde - Leuchtturm mit Aussicht
Katie Fforde - Világítótorony kilátással

Anna, a harcos műemlékvédő egy félállás reményében érkezik nagynénjéhez, Monához, egy New York melletti kisvárosba. Hamar kiderül, hogy veszélyben a város öreg világítótornya, melynek helyére a befektetők vidámparkot terveznek. Anna azonnal beleveti magát a munkába, és már az első nap sikeresen felforgatja mindenki életét. Úgy tűnik, a tornyot lehetetlen megmenteni, de Anna ráébred, milyen titkokat rejt a régi épület és szépen összekötögeti az elszakadt szálakat.


2012 John Delbridge dráma 2 ?

Katie Fforde: Ein Teil von dir
Katie Fforde - Egy rész belőled

A dialízissel kezelt Vivien veseátültetésre vár. Már a műtőasztalon fekszik, mikor orvosa közli vele a rossz hírt, hogy a donor visszalépett. Egy betegtársa segítségével Viviennek sikerül kiderítenie az anonim donor személyazonosságát. Így kerül a népszerű bestseller író, Thomas Shield ajtaja elé, aki tévedésből az új kertésznek nézi. Vivien belemegy a játszmába, hogy a lehetséges donor közelében lehessen és miután megismerték egymást, szép lassan meggyőzze, hogy mégis vesse alá magát a műtétnek.


2012 Helmut Metzger szerelmi történet 1 ?

Katie Fforde: Sommer der Wahrheit
Katie Fforde - Az igazság nyara

Susan családjával New Yorkból a legendás Woodstock-ba költözik, de még be sem rendezkednek, mikor kellemetlen meglepetésben részesül. Kiderül, hogy itt él Lucas, aki egy egyéjszakás kaland után egyetlen fia apja lett. Hogy mondja el férjének és 13 éves fiának az igazságot? Susan halogatja a dolgot, és mikor végre rászánja magát a vallomásra, hirtelen nem ő az egyetlen, aki meglepetést tartogat.


2012 Helmut Metzger dráma 2 ?

Katie Fforde: Sprung ins Glück
Katie Fforde: Ugrás a szerelembe

George Foster Hudson-völgyi ménesének hírnevét egy vírusfertőzés fenyegeti. Lánya Kay, elidegenedett, mikor ő újranősült Eszterrel, és csak vonakodva tér vissza, hogy próbálkozzon szokatlan képességeivel az állatoknál. Közben Kay találkozik egy lovastrénerrel és beleszeret.


2012 Helmut Metzger szerelmi történet, vígjáték 3 ?

Katie Fforde - Eine teure Affäre
Katie Fforde - Különleges hagyaték

Flora Stanza apja halála után hazatér New Yorkból Bishopsbrigde-be, és rögtön autóbalesetet szenved édesanyja mellett, akiről ekkor derül ki, hogy súlyos csontritkulása van, és állandó felügyeletet igényel. Flora megpróbálja megszervezni anyja ápolását, és egyben kivenni az apja által ráhagyott Stanza Aukciósházból az örökségét. A helyzet azonban korántsem fényes, a kórházban kifizetetlen számlák vannak, az aukciósház pedig a csőd szélén áll, mindeközben Florát elbocsátják az állásából is. A lány minden erejét összeszedve próbál úrrá lenni a káoszon, miközben a szerelem rákacsint.


2013 Sebastian Grobler dráma 2 ?

Katie Fforde - An deiner Seite
A te oldaladon


2014 Sebastian Grobler dráma 1 ?

Katie Fforde: Das Meer in dir
 


2014 Sebastian Grobler szerelmi történet

Katie Fforde: Martha tanzt
 


2014 Helmut Metzger dráma 1 ?

Katie Fforde: Wie Feuer und Wasser
 


2014 Helmut Metzger szerelmi történet 1 ?

Katie Fforde - Das Weihnachtswunder von New York
 


2015 Felix Herzogenrath dráma 1 ?

Katie Fforde: Mein Wunschkind
 


2015 Sigi Rothemund dráma 1 ?

Katie Fforde: Vergissmeinnicht
Katie Fforde: Nefelejcs

A New Yorki doktornő, Natalie Wayne arra készül, hogy nyilvánosságra hozza kutatásai eredményét. Egy Új Angliából érkező telefonhívás azonban mindent megváltoztat. Apja, Daniel balesete után saját felelősségére elhagyta a kórházat, majd nyoma veszett. Nathalie anyja, Kate nem ér rá az üggyel foglalkozni. Nathaliet felelősségtudata arra késztetni, hogy apja keresésére induljon.


2015 John Delbridge dráma 1 ?
Katie Fforde: Zurück ans Meer (2015)

Katie Fforde: Zurück ans Meer
 

New Yorkban a sokáig szerencsétlen Graham Lynch-nek végre esélye lenne munkát találni, mint sofőr a Dante Farinelli autó szerviznél. Azonban csak úgy kapja meg az állást, ha azonnal megkezdi a munkát és így későn érkezik az ünnepekre a lányáért, akinek gonosz anyja Amber alig várja a lehetőséget, hogy megszerezze a gyerek felett kizárólagos felügyeleti jogot.


2015 John Delbridge dráma 2 ?

Katie Fforde: Bellas Glück
 


2017 Frauke Thielecke szerelmi történet 1 ?

Katie Fforde: Ziemlich beste Freundinnen
 


2018 Frauke Thielecke dráma