Nyomoz a professzor

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Murder 101
Nyomoz a professzor

Robbanás repíti levegőbe a sikeres üzletember luxusaparmanját. Első számú gyanúsítottjaként a rendőrség a csinos oknyomozó riportert nevezi meg, aki a teljes cégre kiterjedő leleplező anyagon dolgozott, és közel állt az áldozathoz is. A meglehetősen feledékeny Dr. Maxwell szakértőként a hatóság kérésére kapcsolódik be az ügybe, de egyáltalán nincs meggyőződve az ifjú hölgy bűnösségéről. Sőt, hamarosan a lehetséges elkövetők végtelennek tűnő listáját állítja össze, akiknek látszólag jelentéktelen kérdéseket tesz fel.


2006 Christian I. Nyby II krimi 6 ?

Murder 101: College Can Be Murder
Nyomoz a professzor: Halálos ismeretség

Dr. Jonathan Maxwell, a kriminológia professzora nem tudja elhinni, hogy kollégája, Archer Coe professzor természetes halállal halt meg a megbeszélésen, amin ő maga is részt vett. Gyanúja beigazolódik, amikor a narancs maradékában erős mérget találnak. Azonnal egyik riválisát gyanúsítják, de a professzornak más elmélete van a történtek hátteréről. Most is Mike-kal próbálnak az ügyre fényt deríteni.


2007 John Putch dráma, krimi

Murder 101: If Wishes Were Horses
Nyomoz a professzor: Kilóg a lóláb

Maxwell professzor és Mike Parker egy értékes versenyló eltűnése ügyében nyomoznak. Azonban mikor a ló tulajdonosai meghalnak egy tűzesetben, a gyilkosság okát is ki kell deríteniük.


2007 David S. Cass Sr. krimi

Murder 101: New Age
Nyomoz a professzor: A bezárt szoba rejtélye

Mike-nak (Barry Van Dyke) nagyon megtetszik Arielle (Mia Cottet), a felkapott spirituális központ vezetője, ezért elfogadja a nő meghívását, és apjával együtt meglátogatják a helyet. A helyszínen azonban kellemetlen meglepetés éri őket, meditáció közben megölik az intézet népszerű gyógyítóját, Samuelt. Az eset érdekessége, hogy a gyilkosság idején négy ember is a helyszínen volt, ám tökéletes transzban voltak, így nem emlékeznek semmire. Ki lehet a gyilkos, hogyan juthatott be a szobába, és hogyan távozhatott? A rejtélyt Maxwell (Dick Van Dyke) és fia igyekszik megoldani.


2008 David S. Cass Sr. dráma, krimi, thriller 2 ?