Belle és Sébastien

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Belle et Sébastien (2013)

Belle et Sébastien
Belle és Sébastien

Miután tulajdonosai kicsapták otthonról és a sintérek befogták, Belle-nek sikerül megszöknie a kutyatelepről. A helybeliek csak az Alpok rémeként emlegetik, és igyekeznek befogni a fenevadat, nem ismervén a barátságos pireneusi hegyi kutya igazi tulajdonságait. Sébastien árva kisfiú, akit ugyan szerető család fogadott örökbe és nevel, mégis magányos. Kettejük egymásra találása nem várat sokat magára.


2013 Nicolas Vanier kalandfilm 35 3,3
Belle et Sébastien, l'aventure continue (2015)

Belle et Sébastien, l'aventure continue
Belle et Sébastien: A kaland folytatódik

1945 szeptembere. A francia hegyi faluban mindenki boldogan ünnepli, hogy véget ért a második világháború. Sébastien tíz éves lett; ő és Belle türelmetlenül várják Angelina hazatérését, de hiába. Angelia érkezése helyett egy szörnyű hír éri el Saint Martint: repülőgépe lezuhant a hegyek között. A hír hallatára az egész falu gyászba borul, kivéve Cézárt, Sébastient és természetesen Belle-t, akik biztosra veszik, hogy a lány él és várja a segítséget a hegyek között a roncs közelében.


2015 Christian Duguay kalandfilm 10 3,0
Belle et Sébastien 3, le dernier chapitre (2017)

Belle et Sébastien 3, le dernier chapitre
Belle és Sébastien 3: Mindörökké barátok

Sébastien már tizenkét éves, pireneusi hegyi kutyája, a hófehér Belle pedig három kölyök édesanyja. Pierre és Angelina összeházasodnak és máshol kezdenének új életet. Sébastien azonban nem akarja elhagyni nagyapját és az alpesi házat, amit annyira szeret. Eközben feltűnik Belle régi gazdája, azzal a szándékkal, hogy visszaszerezze kutyáját. A fiúnak mindent meg kell tennie, hogy megvédje otthonát és négylábú barátait.


2017 Clovis Cornillac kalandfilm 3 ?