Támadás a Fehér Ház ellen

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Olympus Has Fallen (2013)

Olympus Has Fallen
Támadás a Fehér Ház ellen

A megszégyenült egykori elnöki testőr, Mike Banning a Fehér Házban találja magát egy terroristaakció kellős közepén; kiterjedt ismereteit használva, a nemzetbiztonságiakkal együttműködve igyekszik kiszabadítani a túszul ejtett elnököt.


2013 Antoine Fuqua akciófilm, thriller 371 2,9
London Has Fallen (2016)

London Has Fallen
Támadás a Fehér Ház ellen 2.: London ostroma

A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen.


2016 Babak Najafi akciófilm, thriller 196 2,5
Angel Has Fallen (2019)

Angel Has Fallen
Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása

Az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet próbálnak elkövetni. A gyilkossági kísérlet főgyanúsítottja nem más, mint az USA első számú emberének bizalmasa, a titkos szolgálat főnöke, Mike Banning. Az igazságtalanul megvádolt ügynök addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti, kik a valódi elkövetők. Miután sikerül megszöknie, nem csak a saját embereit, de az FBI ügynökeit is ki kell játszania. Banning egyre sötétebb titkokra derít fényt. Ez a játszma már nem csak a hírnevéről, vagy az elnök életéről szól, itt már az egész ország jövője a tét….


2019 Ric Roman Waugh akciófilm, thriller 98 2,6