Zoolander

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Zoolander (2001)

Zoolander
Zoolander, a trendkívüli

"Már a kezdetektől nyilvánvaló volt, hogy Derek tehetséges gyerek. Általánosban néhány tanára egymásközt Züllenderként emlegette, bár ezt később a bíróságon tagadták. Derek ügyeskezű csemete volt, a család macskájából, Harleyból gyakran megcsinálta az akkori fürdőruhamodellek hasonmásait. Apja álma az volt, hogy Derek majd mellette fog dolgozni a bányában. Ám ez az álom csúfos halált halt, amikor Dereket megválaszották a Telfölösszáj nevű, a jobb szénbányász közösségekben népszerű élesztő alapú élelmiszer termékcsalád reklámarcának. Ez azonnal éket vert Derek és apja közé. Ismerősők több ízben hallották, hogy Zoolender "papa" azt mondja fiának: "Számomra halott vagy, Derek. Olyan halott vagy, mint anyád." Ami többeket megdöbbentett, hisz Mrs. Zoolander még nem hunyt el." - részlet Derek Zoolander hivatalos életrajzából:

DEREK-PARAMÉTEREK:
Magasság: tökéletes
Súly: hashajtás előtt 87, hashajtás után 77
Kor: Csak annyira vagy öreg, mint a csaj, akivel szexelsz. Úgyhogy akkor én 18 vagyok.
Kedvenc zene: Szeretem a klasszikus zenét, főleg a Thong Songot Sisqótól.
Kedvenc könyv: Most olvastam két bekezdést abból a regényből, amit Britney Spears írt az anyjával, és máris a kedvenc könyvem. Bravó!
Kedvenc TV műsor: Az Aranypolgár. Imádom John Candyt.
Kedvenc kaja: Bármi, ami nem néz ki túl rosszul, amikor visszajön. Semmiképp se a fasírt.
Hány éves korodban vesztetted el a szüzességed: Csak annyira vagy öreg, mint a csaj, akivel elveszted a szüzességed. Úgyhogy akkor én 53 voltam.

"Egészen biztos vagyok abban, hogy az élet mást is tartogat azon kívül, hogy nagyon, nagyon jól nézek ki; és eltökélt szándékom, hogy rájövök, mi az." - Derek Zoolander


2001 Ben Stiller vígjáték 517 2,9
Zoolander 2 (2016)

Zoolander 2
Zoolander 2.

Dereket és Hanselt visszacsalogatják a modellvilágba, egyenesen Rómába, ám csakhamar egy galád összeesküvés közepén találják magukat.


2016 Ben Stiller vígjáték 151 2,5