Doktor Szöszi

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Legally Blonde 3
 


None ? vígjáték
Legally Blonde (2001)

Legally Blonde
Doktor Szöszi

Elle, a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője rájön, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. A szerelme elhagyja, mert politikusi pályára készül, és komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat. Elle elhatározza, hogy bosszút áll. Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, a rózsaszín micisapkái, magassarkú cipői, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, minden megváltozik körülötte.


2001 Robert Luketic vígjáték 674 2,8
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (2003)

Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
Doktor Szöszi 2.

A Harvard meghódítása után Elle egy nagyvállalat feltörekvő ügyvédje lesz, ügyesen egyensúlyozva karrierje építése és az álmai férfijával kötendő közelgő esküvőjére való készülődés között. Azonban amikor kiderül, hogy szeretett kutyájának, Gyilkosnak rokonait egyik kliensének cége kozmetikai tesztelésekhez használja föl, kiáll jogaikért - és azonnal ki is rúgják. Habár ettől kissé kiborul, optimizmusát nem veszti el. Ms. Woods tehát Washingtonba indul, hogy francia manikűrös kezébe vegye a dolgokat. Elle próbál eligazodni a politikai világában, ami hatalmas kihívást jelent a számára. A politikusok nem bánnak kifejezetten udvariasan a "Fővárosi Barbival". Washington D.C. egyébként sem a legideálisabb hely egy olyan személy számára, aki kitűnő ízléssel bír a divat világában, emellett még harvardi jogi diplomával is rendelkezik. Elle azonban éles eszével, továbbá elszántságával lassan átformálja a rendszert. Gyilkosért és családjáért harcolva, Elle azokat is lépésre ösztönzi, akik saját magukat szeretnék megtalálni.


2003 Charles Herman-Wurmfeld vígjáték 371 2,2
Legally Blondes (2009)

Legally Blondes
Doktor Szöszik

Doktor szöszi fiatal, szőke unokahúgai Annie és Izzy (Milly és Becky Rosso) Angliából Kaliforniába költöznek, és úgy gondolják, hogy a rózsaszín cuccok, a cuki ölebek és a talpraesettség épp elég a beilleszkedéshez. Ám csalódniuk kell, mert a felkapott gimiben uralkodó menőzés és felvágás fényévekre van attól, amire számítottak. A suli hangadói rájuk szállnak, és még egy bűncselekményt is megpróbálnak rájuk kenni, így aztán Annie és Izzy kénytelen bevetni minden agyafúrtságát és csáberejét, hogy tisztázza magát és bebizonyítsa az osztálynak és a bíróságnak a régi igazságot: szöszikkel nem érdemes kekeckedni!


2009 Savage Steve Holland vígjáték 23 1,9