Fák jú, Tanár úr!

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Fack ju Göhte (2013)

Fack ju Göhte
Fák jú, Tanár úr!

A börtönből frissen szabadult Zeki Müller barátnője elrejtette a férfi által ellopott pénzt, és valaki pont a szajré fölé húzott fel egy iskolát. Zekinek ebben a helyzetben nincs más választása, kénytelen helyettes tanárnak kiadni magát a Goethe Középiskolában, és ezáltal újabb problémával gazdagítja a német oktatási rendszert: minden idők legőrültebb pedagógusával.


2013 Bora Dagtekin vígjáték 206 3,3
Fack ju Göhte 2 (2015)

Fack ju Göhte 2
Fák jú, Tanár úr! 2.

Zeki Müller kalandja folytatódik a Goehte-ben. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt. Ráadásul az igazgatónő ambíciói miatt az első részből megismert csapat Thaiföld felé veszi az irányt, ismét bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát.


2015 Bora Dagtekin vígjáték 111 2,9
Fack ju Göhte 3 (2017)

Fack ju Göhte 3
Fák jú, Tanár úr! 3.

Új tanév - új problémák. Zeki Miller pedig megint egy stresszes év elé néz a Göthe középiskolában. A pályaválasztási tanácsadó finoman szólva sem kecsegteti fényes jövővel a káosz osztály egyetlen tagját sem, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep teljesen letörnek. Mivel csalódottságukban még több bajt kevernek, Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy gatyába rázza a srácokat, és átrugdossa őket az érettségin. Vajon Miller tanár úr most milyen újfajta módszereket vet be diákjai megzabolására?


2017 Bora Dagtekin vígjáték 56 2,5