Barbie

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Barbie in the Nutcracker (2001)

Barbie in the Nutcracker
Barbie és a Diótörő

Barbi varázslatos életre kel a lenyűgöző számítógépes animációnak köszönhetően E. T. A. Hoffman klasszikusának eme modern változatában. A mese úgy kezdődik, hogy Barbie, aki Clara szerepét játssza, egy gyönyörű Diótörő fabábut kap ajándékba kedvenc nagynénjétől. Aznap éjjel, míg Clara alszik, Diótörő életre kel, hogy megóvja a lányt a gonosz Egérkirály-tól, aki megszállta Clara szobáját. Clara felébred, és segít Diótörőnek, de az Egérkirály gonosz varázslattal lekicsinyíti a lányt. Clara és Diótörő látványos kalandra indulnak, hogy megtalálják Bonbon hercegnőt, az egyetlent, aki fel tudja oldani az Egérkirály gonosz átkát.


2001 Owen Hurley animáció, zenés film 22 2,6
Barbie as Rapunzel (2002)

Barbie as Rapunzel
Barbie mint Rapunzel

Hol volt, hol nem volt, réges-régen, a varázslatok és a sárkányok korában élt egy lány, úgy hívták, hogy Rapunzel, és neki volt a legszebb, legtündöklőbb haja az egész földkerekségen. De Rapunzel élete korántsem volt ennyire csodálatos. Gothelnél szolgált, a féltékeny, ármánykodó boszorkánynál. A boszorka egy félelmetes erdő mélyén rejtegette a lányt, akit bűvös üvegfal vett körül, és egy hatalmas, Hugo nevű sárkány őrizte. Azonban a sors különös fordulata folytán Rapunzel felfedezett egy varázslatos ecsetet, melynek segítségével fondorlatok egész szövevényére derített fényt, békét hozott két viszálykodó királyságra, és végül elnyerte a daliás Stefan herceg szerelmét. Sikerét Rapunzel Penelopének, a legkevésbé sem félelmetes sárkánynak köszönhette.


2002 Owen Hurley animáció 17 2,9
Barbie of Swan Lake (2003)

Barbie of Swan Lake
Barbie a Hattyúk tavában

A Csajkovszkij csodálatos zenéje és a közkedvelt mese alapján készült filmben Barbie Odette-t alakítja, a pék lányát, aki követi az egyszarvút az Elvarázsolt erdőbe. Ott hattyúvá változtatja őt Rothbart, a gonosz varázsló, aki le akarja győzni unokatestvérét, a Tündérkirálynőt, és el akarja foglalni az erdőt.


2003 Owen Hurley animáció 29 2,3
Barbie as the Princess and the Pauper (2004)

Barbie as the Princess and the Pauper
Barbie: A hercegnő és a koldus

Barbie most izgalmas kettős szerepben tűnik fel. Ő alakítja a királylányt és a szegény falusi leányt is, akik a megtévesztésig hasonlítanak egymásra. A két lány sorsa egybefonódik, amikor Annelise királykisasszony fogságba esik, megmentése pedig hasonmására, Erikára vár. Vajon Erika a királykisasszony bőrébe bújva meg tudja-e hiúsítani a gonosz Preminger cselvetését? És mi lesz a daliás Dominik királlyal, aki beleszeret Erikába abban a hiszemben, hogy a királylánnyal találkozik?


2004 William Lau animáció, musical 26 3,2
Barbie: Fairytopia (2005)

Barbie: Fairytopia
Csodatündér Barbie - Fairytopia

A szivárvány túloldalán, a mesék világában él Elina, a szépséges virágtündér, akinek leghőbb vágya, hogy szárnyra kaphasson. A Bűvös Rét egy nagyobb virágja az otthona, itt lakik Pipitérrel, a csíntalan, ám imádnivaló puffanccsal. Egy nap Elina arra ébred, hogy szeretett virágotthona betegeskedik, tündér barátai pedig nem tudnak repülni! Hogy segítsen rajtuk, minden bátorságát összeszedve fantasztikus útra indul megkeresni Azurát, az őrtündért, aki talán segíthet nekik. Sok új ismeretségre talál, ami próbára teszi bátorságát, és megtanítja, milyen nagy kincs is a barátság. De vajon sikerülhet-e egy tündérnek szárnyak nélkül megmenteni Meseországot?


2005 Walter P. Martishius - William Lau animáció, fantasy 4 ?
Barbie: Mermaidia (2006)

Barbie: Mermaidia
Barbie: Varázslatos utazás a tenger mélyén

Elina Mermaidiába, a tengeri sellők hazájába megy, hogy megmentse barátját, Nalut a férfisellők hercegét. Nalut elrabolták és fogságba tartják Laverna szolgái. Laverna tervei szerint a sellő herceg segítségére lesz abban, hogy ő legyen Fairytopia legbefolyásosabb és legerősebb tündére, nagyobb és hatalmasabb mint bárki az országban. Egyedül Elina az, aki meg tudja akadályozni Laverna sötét és gonosz cselszövéseit, de egyedül nem képes végrehajtani segítő-tervét. Szüksége van Nori, a sellő segítségére. Nori azonban nem bízik az idegenekben, ezért Elinát sem hajlandó észrevenni. Norit meggyőzni, hogy segítsen nem könnyű feladat, hiszen a legnagyobb áldozatot követeli tőle: a szárnyairól kell lemondania. Vajon képes arra, hogy ezt az áldozatot meghozza, vagy Fairytopia örökre Laverna hatalma alá kerül?


2006 Walter P. Martishius - William Lau animáció 18 2,5
Barbie in a Christmas Carol (2008)

Barbie in a Christmas Carol
Barbie mesés Karácsonya

A Barbie Mesés Karácsonya Dickens klasszikus meséjének szívmelengető változata, mely a 19. században játszódik és tele van csodálatos karácsonyi dalokkal, pompás ruhakölteményekkel és sok-sok nevetéssel! Ebben a történetben Barbie ezúttal Eden Starling-ot alakítja, aki egy londoni színház ünnepelt színésznője. Eden Chuzzlewittel, beképzelt macskájával együtt önző módon rá akarják venni a színházat, hogy karácsony napján is próbáljanak! Dührohamában még pompás ruháinak tervezője és gyerekkori barátnője, Catherine sem tudja lebeszélni tervéről. Három fura karácsonyi szellemre vár a feladat elvinni Edent egy fantasztikus szünidei utazásra annak érdekében, hogy kitárja szívét az ünnepi hangulatra és megtapasztalja, milyen jó érzés adni.


2008 William Lau animáció 28 2,8
Barbie Mariposa and Her Butterfly Fairy Friends (2008)

Barbie Mariposa and Her Butterfly Fairy Friends
Barbie: Mariposa és a Pillangótündérek

A pillangó-tündérek birodalmában békésen, boldogan telnek a hétköznapok. Barátaival együtt virágról virágra libben a bájos Mariposa is, aki el sem tudja képzelni hogy vidám soruk egy napon rosszra fordulhat. Felbukkan azonban a színen a gonosz Henna, aki egy bűvös porral megmérgezi a tündér-királyságot, és magát a királynőt is. Carlos herceg Mariposát kéri meg, hogy két barátnőjével együtt vállalkozzanak a veszélyes útra, kelljenek át a birodalom biztonságos határain, és keressék meg a méreg ellenszerét, mielőtt elpusztul gyönyörű otthonuk, és meghal a királynőjük.


2008 Conrad Helten animáció 14 1,9
Barbie and the Three Musketeers (2009)

Barbie and the Three Musketeers
Barbie és a Három Muskétás

"Egy mindenkiért, mindenki egyért!" - ez a mottója Barbie-nak és barátainak a Barbie és A Három Muskétás című új kalandban. Barbie ezúttal Corinne, a fiatal vidéki lány szerepében tűnik fel, akit szíve Párizsba húz, hogy muskétás váljon belőle. Itt találkozik három olyan leányzóval, akik ugyanezt az álmot dédelgetik magukban. Vajon sikerül a lányoknak az álarcos bálon muskétás jelmezben táncolni, és megmenteni a herceget, anélkül, hogy kitörnék a cipőjük sarkát?


2009 William Lau animáció 16 2,4
Barbie Presents: Thumbelina (2009)

Barbie Presents: Thumbelina
Barbie: Hüvelyk Panna

Az aprócska lány, Hüvelyk Panna egy csodálatos világban él, körülvéve ezernyi meseszép és színesebbnél-színesebb virággal. Hüvelyk Panna varázslatos élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor a barátnőivel együtt kénytelenek elhagyni addigi otthonukat, hiszen a virágokat, amelyben élnek, a nagyvárosba szállítják. A klasszikus mese modern változata, Barbie főszereplésével!


2009 Conrad Helten animáció 16 2,8
Barbie: A Fashion Fairytale (2010)

Barbie: A Fashion Fairytale
Barbie: Tündérmese a divatról

Rengeteg móka vár rád ebben a színes, modern tündérmesében, amelyben Barbie a divatról és a barátságról mesél neked! Barbie, Sequin nevű kutyusával közösen, nénikéje mesés párizsi divatszalonjába látogat, amit azonban a legnagyobb megdöbbenésére bezárás fenyeget. Amikor rábukkan a három varázserővel bíró, elbűvölő Tündérzőre, Barbie a szalon megmentése érdekében briliáns ötlettel áll elő. Alice-szel, a szende divattervezővel együtt megrendeznek egy olyan nagyszabású, szédületes divatshowt, amilyet még nem látott a divat fővárosa. Barbie ezúttal azt mutatja meg neked, milyen hihetetlen csodákra vagy képes, ha hiszel magadban!


2010 William Lau animáció 18 2,3
Barbie in a Mermaid Tale 2 (2011)

Barbie in a Mermaid Tale 2
Barbie és a Sellőkaland 2.

Barbie készen áll rá, hogy újra szörfdeszkára pattanjon Merliah, a vicces és divatos szörfbajnok szerepében, aki ráadásul egy varázslatos sellőhercegnő is! Az izgalmas tengeri kaland folytatásában Merliah benevez az ausztrál szörf világbajnokságra.


2011 William Lau animáció 4 ?
Barbie Princess Charm School (2011)

Barbie Princess Charm School
Barbie - A Hercegnőképző

Főhősnőnket megkoronáznák, ám akad némi akadálya...


2011 Ezekiel Norton - Terry Klassen animáció 12 2,8
Barbie: A Fairy Secret (2011)

Barbie: A Fairy Secret
Barbie: Tündértitok

A Barbie Tündértitok csodálatos kalandra hív Barbie-val: megtudhatjuk, hogy megannyi csodálatos tündér él körülöttünk titokban! Amikor Ken-t váratlanul tündérek tüntetik el, Barbie két stílustanácsadó barátnője rájön, hogy Ken-nek nem egyszerűen nyoma veszett, hanem valójában tündérek vitték el egy varázslatos és titkos tündérvilágba! Barbie és vetélytársa, Raquelle tündér barátaikkal hihetetlen kalandos utazásra indulnak, hogy a nyomára bukkanjanak és visszahozzák Ken-t. Az út összekovácsolja őket és megtanulják, hogy nem csupán a tündérek világa varázslatos, hanem a barátokat összetartó erő is!


2011 Terry Klassen - William Lau animáció, kalandfilm, szerelmi történet 11 2,1

Barbie in the Pink Shoes
Barbie és a rózsaszín balettcipő

Perdülj táncra Barbie varázslatos kalandjában, aki ezúttal Kristynt, a nagyratörő álmokat dédelgető balerinát alakítja! Abban a pillanatban, ahogy Kristyn felpróbál egy pár ragyogó balettcipőt, és legjobb barátnője, Hailey a balett fantasztikus világába csöppennek. Ahhoz, hogy Kristyn legyőzhesse a gonosz Hókirálynőt, kedvenc balettjeiben kell táncolnia. Barbie csodás utazása a tánc világában olyan legendás előadásokat vonultat fel mint a Giselle és A hattyúk tava, és megmutatja, hogy minden álmod valóra válhat, ha szívből táncolsz!


2013 Owen Hurley animáció 9 ?
Barbie Mariposa and the Fairy Princess (2013)

Barbie Mariposa and the Fairy Princess
Barbie: Mariposa és a Tündérhercegnő

A Barbie Mariposa és a Tündérhercegnőben visszatér Mariposa és szőrös kis barátja, Zee. Ebben a mágikus kalandban Mariposa Pillangófölde királyi nagykövete lesz, és az a küldetése, hogy összebékítse országa népét Csillámvölgy kristálytündéreivel. Noha első találkozásukkor Mariposa nem tesz túl jó benyomást a királyukra, szende lányával, Catania hercegnővel egy csapásra barátokká válnak. Egy félreértés miatt azonban kitiltják Mariposát Csillámvölgyből és haza kell térnie. Útban Pillangófölde felé azonban észreveszik, hogy egy gonosz tündér azzal az aljas tervvel tart Csillámvölgybe, hogy lerombolja az országot. Mariposa tüstént visszafordul, hogy segítsen Catania hercegnőnek megmenteni a hazáját, és így együtt a két lány bebizonyítja, hogy a legkönnyebben úgy lelünk barátra, ha barátként viselkedünk.


2013 William Lau animáció 8 ?
Barbie in Princess Power (2015)

Barbie in Princess Power
Barbie: Szuperhős hercegnő

Barbie alakítja Karát, a modern hercegnőt, aki átlagos életet él. Egy nap, miután megcsókolja egy varázslatos pillangó, Kara hamarosan felfedezi, hogy fantasztikus szupererőre tett szert, amely lehetővé teszi, hogy átalakuljon Szuper Szikrává, a titkos, bűnüldöző alteregójává...


2015 Ezekiel Norton animáció 15 2,4
Barbie in Rock 'n Royals (2015)

Barbie in Rock 'n Royals
Barbie, a rocksztár hercegnő

Barbie egy modern hercegnőt alakít, Courtneyt, akinek az élete a feje tetejére áll, amikor helyet cserél Erikával, a híres rocksztárral. Két teljesen különböző világ ütközik, ahogy a csere során Courtney hercegnő a poptáborba, Erika pedig a Hercegnő táborba kerül. Miközben a rivális táborok vezetői megpróbálják helyrehozni a kavarodást, Courtney és Erika is megtanulnak alkalmazkodni a különböző csapatokhoz, és jól szórakoznak, miközben új, váratlan barátságokat kötnek.


2015 Karen J. Lloyd animáció, zenés film 12 2,3
Barbie: Spy Squad (2016)

Barbie: Spy Squad
Barbie: Titkos ügynökök

Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak, amikor egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a lányok elképesztő tornászi képességeire. Megbízzák őket, hogy eredjenek egy drágakövekre specializálódott besurranó tolvaj nyomába, akinek eddig mindig sikerült kereket oldania. Szuperkütyüjeikkel, káprázatos álcáikkal és cuki robotállatkáikkal a lányok bizonyítani próbálják, hogy ügyességgel és csapatmunkával végre lehet hajtani a küldetést.


2016 Conrad Helten animáció 14 2,3
Barbie: Star Light Adventure (2016)

Barbie: Star Light Adventure
Barbie: Csillagok között

Barbie kozmikus hercegnő, aki magasan száll légdeszkáján egy távoli galaxisban, imádnivaló és elkötelezett segítőjével, Pupcornnal. Egy nap azonban minden megváltozik, amikor a ragyogó csillagok elhalványulnak és táncuk lelassul az égen. Barbie egy csodálatos új bolygóra utazik, hogy csatlakozzon a csillagmentő küldetéshez. Összefog tehetséges új barátnőivel, hogy megmentsék a galaxist.


2016 Andrew Tan - Michael Goguen animáció 8 ?
Barbie Video Game Hero (2017)

Barbie Video Game Hero
Barbie: Videojáték kaland

Barbie ezúttal egy virtuális világba csöppen, pontosabban kedvenc görkoris videójátékában találja magát.


2017 Conrad Helten - Ezekiel Norton - Michael Goguen animáció 3 ?