John Green adaptációk

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Fault in Our Stars (2014)

The Fault in Our Stars
Csillagainkban a hiba

Hazel és Gus két tinédzser, akik osztoznak cinikus szemléletükben, a konvenciók iránti megvetésükben és mindent elsöprő szerelmükben. Kapcsolatuk annál különlegesebb, lévén Hazel állandó kompániája egy oxigéntartály, Gus rendre lábprotézisével tréfálkozik, románcuk pedig egy rákosoknak tartott terápiás csoportban szökkent szárba.


2014 Josh Boone dráma, szerelmi történet 361 3,7
Paper Towns (2015)

Paper Towns
Papírvárosok

Ki nem volt még szerelmes a szomszéd lányba? Quentin óvodás kora óta odavan a környékükön lakó csajért, és természetesnek veszi, hogy ő tudomást sem vesz róla. Ezért lepődik meg igazán, amikor Margo egy éjjel bemászik a szobájába - méghozzá teljes nindzsa felszerelésben. Q és M együtt vág neki az éjszakának, hogy bosszút álljanak mindazokon, akik bántották őket.


2015 Jake Schreier dráma, szerelmi történet, vígjáték 160 3,3
Looking for Alaska (2019)

Looking for Alaska
Alaska nyomában

Az Alaska nyomában című nyolcrészes minisorozat John Green azonos című regénye alapján készült. Főhőse Miles „Pufi” Halter (Charlie Plummer), aki bentlakásos iskolába megy, hogy hasznos élettapasztalatokat szerezzen. Beleszeret Alaska Youngba (Kristine Froseth) és szert tesz számos jó barátra, de egy váratlan tragédia következik be, ami után Miles és barátai együtt próbálják meg feldolgozni a történteket.


2019 Brett Haley - Clea DuVall - Josh Schwartz - ... dráma, minisorozat 5 ?