Johan Falk filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Den Tredje vågen (2003)

Den Tredje vågen
A harmadik hullám

Az Europol kinevezett nyomozója, Sellberg hadat üzen az Európát behálózó szervezett bűnözésnek. Kane, az alvilág befolyásos vezetője egy egész bérgyilkos sereget mozgósít, hogy megtalálja barátnőjét, Rebeccát, aki Sellberghez fordul segítségért. Johan Falk nyomozó szemtanúja lesz a találkájuknak, ahol a szeme láttára megölik egykori főnökét. Falk kimenti a lányt a tűzharcból, de most már nemcsak Rebeccát kénytelen megvédeni, a saját családját is féltenie kell.


2003 Anders Nilsson akciófilm, thriller 18 3,1
Johan Falk: De fredlösa (2009)

Johan Falk: De fredlösa
Johan Falk - A bosszú

Johan Falk és a GSI emberei ezúttal egy motoros bandával kerülnek összetűzésbe, akik korábban már megöltek egy ellenük nyomozó ügyészt is.


2009 Daniel Lind Lagerlöf akciófilm, krimi, thriller 4 ?
Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser (2009)

Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser
Johan Falk: GSI: Speciális akciócsoport


2009 Anders Nilsson akciófilm, krimi, thriller 2 ?
Johan Falk: Leo Gaut (2009)

Johan Falk: Leo Gaut
Johan Falk - A túsz

Autóba rejtett bomba robban egy általános iskola előtt, ahova a GSI vezetője, Patrick Agrell gyermekei is járnak. Az eset miatt Johan Falk újra felveszi a kapcsolatot Leo Gauttal, akit egy évtizeddel korábban ő jutatott rács mögé.
Bandaháború tombol Göteborg utcáin: egy étteremtulajdonosnak autója felrobbantásával üzennek. Johan Falk csakhamar rájön, hogy a megfenyegetett étteremtulajdonosok között ott van Leo Gaut is, akit épp ő küldött börtönbe tíz évvel ezelőtt.


2009 Richard Holm akciófilm, krimi, thriller 3 ?
Johan Falk: National Target (2009)

Johan Falk: National Target
Johan Falk - Kiemelt célpont

Johan Falk és csapata egy akció közben - aminek során Észtországból származó amfetamin-szállítmányra csapnak le - az orosz maffiával találja magát szembe. A bűnszervezet titokzatos vezetőjét - K. úr - kevesen ismerik személyesen, még kevesebben tudnak a névhez arcot is társítani. Falk beépített embere, Frank Wagner információkkal szolgálhat, ám az ügynök csakhamar rájön, hogy Európa legveszélyesebb maffiájával van dolga.


2009 Richard Holm akciófilm, krimi, thriller 3 ?
Johan Falk: Operation Näktergal (2009)

Johan Falk: Operation Näktergal
Johan Falk - Az informátor!

Johan Falk és a kiemelt ügyek csoportja ezúttal olyan embercsempészek után nyomoz, akik az egykori keleti blokk országaiból fiatal lányokat kényszerítenek prostitúcióra.


2009 Daniel Lind Lagerlöf akciófilm, krimi, thriller 2 ?
Johan Falk: Vapenbröder (2009)

Johan Falk: Vapenbröder
Johan Falk: Fegyvertestvérek

Johan Falk egy átlagosnak tűnő nyomozást vezet a göteborgi rendőrség különleges egységénél. A norvég titkosrendőrség és egy civil informátor segítségével az egyik legkeményebb helyi bűnszervezetet szeretnék lekapcsolni, akik sok egyéb mellett fegyverrel is üzletelnek. Ám minden megváltozik, amikor egy eddig ismeretlen játékos tűnik fel a színen, aki nem csak a banda összes fegyverét vinné azonnal, de páncéltörő lövedékekre is igényt tart. A zsaruk azonnal rájönnek, hogy a titokzatos vásárló nem szokványos rablásra készül, ellenkezőleg: vérbe akarja borítani Göteborg utcáit.


2009 Anders Nilsson akciófilm, krimi, thriller 2 ?
Johan Falk: Alla råns moder (2012)

Johan Falk: Alla råns moder
Johan Falk - Rablások rablása

Arthur Jönsson nyugdíjas mérnök otthonába betör néhány férfi, de csak pár régi épület alaprajzát viszik el. Nem sokkal később ugyanezek a férfiak elkövetnek egy másik rablást is. Kiderül róluk, hogy korábban a hadseregnél voltak. John Falk úgy sejti, hogy ezeket a rablásokat mások is fogják követni, sokkal nagyobb szabásúak.


2012 Anders Nilsson akciófilm, krimi, thriller 2 ?

Johan Falk: Barninfiltratören
Johan Falk - Meztelen igazság

Egy fiatalokból álló banda bevásárló központok rablására specializálódott. A rendőrség meztelen rablóknak hívja őket, mivel rabláskor a biztonsági őröket arra kényszerítik, hogy vetkőzzenek meztelenre. Az egyik rablásuk félresikerül mikor megölnek egy ártatlan járókelőt, ráadásul a rabolt pénzt beszínezi a rablásgátló kék festék. Az országban csak néhány ember van, aki kitudja mosni a pénzt, ezért Falkék rohannak az idővel, hogy elcsípjék a bandát és elkapják a rablássorozat értelmi szerzőjét.


2012 Richard Holm akciófilm, krimi, thriller 2 ?
Johan Falk: De 107 patrioterna (2012)

Johan Falk: De 107 patrioterna
Johan Falk - Bandaháború

Egy átlagosnak induló napon Slottsskogenben, Göteborg idilli városi parkjában elképzelhetetlennek hitt esemény sora indul veszi kezdetét, amikor az emberek egy lövöldözés közepén találják magukat. Két gengszter egymásra lövöldöz, majd a rendőrség is nagy erőkkel kivonul, de a konfliktus nagyon gyorsan nő, egyre több göteborgi alvilági bandát bevonva a harcba. A GSI megpróbál az egyre több ellentét fölé emelkedő új bizonyítékot találni, mely véget vethet a csatározásnak, de az egyetlen nyomuk egy tetoválás az egyik meggyilkolt bandatagon. John Falk és GSI-s munkatársai hamar rájönnek, hogy a fellángolt gengszter háború a valaha volt legveszélyesebb és legerőszakosabb eseménnyé nőtte ki magát.


2012 Anders Nilsson akciófilm, krimi, thriller 2 ?
Johan Falk: Kodnamn: Lisa (2012)

Johan Falk: Kodnamn: Lisa
Johan Falk: Kódnév - Liza

Frank Wagner utolsó éjszakáját tölti családjával Göteborgban. Minden személyes holmijuk össze van már csomagolva, mert utaznak Franciaországba, ahol a tengerparton egy bisztrót fognak üzemeltetni. Régi álma ez, beépített nyomozóként minden pénzét erre gyűjtötte. Az éjszaka közepén azonban fegyveres férfiak törnek be a lakásába, Franknek épp csak annyi ideje marad, hogy a családjával kimeneküljenek. Egy emberben bízik, ezért hozzá menekülnek: John Falkhoz. Frank együttműködik a Falkkal, így hamarosan rájönnek, hogy több más támadás is volt Göteborgban bandavezérek és rendőrvezetők ellen, amik összefüggnek Frank támadásával is.


2012 Charlotte Brandstrom akciófilm, dráma, krimi 4 ?
Johan Falk: Organizatsija Karayan (2012)

Johan Falk: Organizatsija Karayan
Johan Falk - Emberrablás

Tartozásai miatt egy egy építési vállalkozó lányát elrabolják. A tettesek csak azzal nem számoltak, hogy a lány nevelőapja nem más, mint Johan Falk. A GSI segítségével a rendőr csakhamar Észak-Európa legveszedelmesebb bűnszövetkezetével találja magát szembe: a Karayan tagjai a KGB egykori ügynökeiből verbuválódtak.


2012 Richard Holm akciófilm, krimi, thriller 3 ?
Johan Falk: Spelets regler (2012)

Johan Falk: Spelets regler
Johan Falk: Játékszabályok

Két év telt el azóta, hogy Frank Wagner és Johan Falk megszakította az együttműködést, azóta Frank beépített emberként a rendőrségnek dolgozik. Frank továbbra is Kevin után kutat és így újra keresztezik egymás útját Falkkal.


2012 Charlotte Brandstrom akciófilm, krimi, thriller 3 ?
Johan Falk: Slutet (2015)

Johan Falk: Slutet
 


2015 Richard Holm akciófilm, krimi, thriller
Johan Falk: Tyst diplomati (2015)

Johan Falk: Tyst diplomati
 


2015 Peter Lindmark akciófilm, krimi, thriller
Johan Falk: Ur askan i elden (2015)

Johan Falk: Ur askan i elden
 


2015 Richard Holm akciófilm, krimi, thriller