Könnyen vedd a halált!

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Crackerjack
Könnyen vedd a halált!

Jack, a chicagói zsaru a teljes idegösszeomlás szélén áll. Ő ugyan túlélte a neki címzett merényletet, de felesége és gyerekei az életükkel fizettek. Azóta Jack napjait a mardosó bűntudat és az engesztelhetetlen bosszúvágy emésztő keveréke tölti ki.
Testvére és sógornője unszolására búfelejtő vakációra utazik a hegytetőre épült luxusszállóba, ahol a külvilággal való egyetlen kapocs egy függővasút. De itt sem menekülhet a sorsa elől: az üdülőhelyen tartózkodik egy maffia-család idős feje 50 millió dollár értékű gyémántgyűjteményével és hamarosan a helyszínre érkezik egy terrorista kommandó, amelynek célja a kincs megszerzése. Jacknek a számára ismeretlen terepen egyedül kell felvennie velük a harcot - miközben kérlelhetetlenül ketyeg a nyomok eltűntetésére szánt pokolgép...


1994 Michael Mazo akciófilm 4 ?
Crackerjack 2 (1996)

Crackerjack 2
Könnyen vedd a halált! 2.: Túszvonat

Jack Wild nyomozónak egyetlen célja van: az hogy elkapja Hans Beckert, a mindenre elszánt bérgyilkost. Jack barátnője, Dana Towsend befektetési tanácsadással foglalkozik, és gazdag ügyfeleit a Sziklás-hegységbe viszi egy vonatútra. Jack rémülete nem ismer határokat, amikor rájön, hogy Becker és társnője, Jasmine éppen ezt az alkalmat akarja megragadni, hogy túszul ejtse Dana gazdag üzletfeleit. Jack barátja helikopterén a vonat nyomába ered, és néhány pillanattal azelőtt, hogy a szerelvény berobogna egy alagútba, felkapaszkodik az egyik vasúti kocsiba. Amint a vonat befut az alagútba, hatalmas robbanás következik be: Jack és a többi utas csapdába esett. Vagy mégsem?


1996 Robert Lee (III) akciófilm 1 ?