Tökéletes hang

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Pitch Perfect (2012)

Pitch Perfect
Tökéletes hang

Beca, a Barden University elsőévese csatlakozik az iskola lányokból álló a capella énekescsapatába. Miután sikerül némi színt vinnie a repertoárjukba, versenybe szállnak a fiúk bandájával a bajnokságon.


2012 Jason Moore vígjáték, zenés film 294 3,3
Pitch Perfect 2 (2015)

Pitch Perfect 2
Tökéletes hang 2.

A Barden Bellák visszatérnek, hogy énekükkel ismét lenyűgözzék a hallgatóságot. Három év telt el azóta, hogy a Bellák csak csajokból álló csapata megnyerte az országos énekversenyt, és azóta is veretlenek. Ám egy botrány miatt veszélybe kerül utolsó évük a Bardenben, ezért a háromszoros bajnokok most joggal tartanak attól, hogy örökre elvész az őket összetartó harmónia. Csak egyetlen alkalom adódik számukra arra, hogy kiköszörüljék a csorbát: ha ki tudják harcolni, hogy indulhassanak Koppenhágában az Accapella Világbajnokságon. A versengés okozta feszültség mellett még a végzős diákok problémái is nyomasztják őket, ezért minden erejükre szükség van ahhoz, hogy ismét szorosan összekovácsolódva, mindenkit maguk mögé utasítva feljussanak a csúcsra.


2015 Elizabeth Banks vígjáték, zenés film 150 2,7
Pitch Perfect 3 (2017)

Pitch Perfect 3
Tökéletes hang 3.

A világbajnokság megnyerése után a Bellák szétszélednek, miután szembesülnek vele, hogy az a capella zenével nem lehet az életben boldogulni. Ám mikor lehetőségük nyílik az újbóli összeállásra egy tengerentúli turné keretén belül, még egyszer utoljára kijut nekik a közös éneklésből és felelőtlen döntésekből.


2017 Trish Sie vígjáték, zenés film 53 2,3