SpongyaBob

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The SpongeBob SquarePants Movie (2004)

The SpongeBob SquarePants Movie
Spongyabob - A mozifilm

Ó, az a kellemes, nyugodt élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás, és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Ám a világ hamarosan megláthatja, mennyire be tud durvulni a helyzet a víz alatti paradicsomban, amit Spongyabob Kockanadrág az otthonának nevez. Amikor ő és legjobb barátja, a kelekótya Patrick egy nagyszabású kalandba vágnak, hogy felkutassák Neptunusz király ellopott koronáját, és keresztülhúzzák a gaz Plankton diktátori terveit, Spongyabob azon kapja magát, hogy egy szendvicset vezet azon a kiszámíthatatlan úton, ahol felfedez új világokat, veszedelmes szörnyetegeket, no meg azt, hogy gyereknek lenni végeredményben nem is olyan rossz dolog.


2004 Mark Osborne - Stephen Hillenburg animáció, kalandfilm, vígjáték 263 3,6
The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015)

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
SpongyaBob: Ki a vízből!

Spongyabob küldetésre indul egy eltulajdonított recept ügyében, és útja az emberi világba vezet, ahol kalózokkal gyűlik meg a baja.


2015 Paul Tibbitt animáció, kalandfilm, vígjáték 130 3,1
The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020)

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run
Spongyabob: Spongya szökésben

Miután SpongyaBob kedvenc házicsigáját, Csiguszt elrabolják, Patrickkal nekivágnak a kalandos útnak Atlantic City elveszett városába, hogy Csiguszt hazahozzák. Ahogy a fergeteges mentőakció veszélyei és poénjai között lavíroznak, SpongyaBob és cimborái újfent bizonyítják, hogy a barátság erejét semmi sem múlhatja felül.


2020 Tim Hill animáció, kalandfilm, vígjáték 32 2,6