Hazárd megye lordjai

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

The Dukes of Hazzard: Reunion!
Hazárd megye lordjai: A visszatérés

A Duke fiúk, Bo és Luke, valamint unokatestvérük, Daisy elszántan harcolnak azért, hogy megakadályozzák a hírhedt Mama Max tervét. Az asszony ugyanis környezetromboló, ám profittermelő óriásparkot akar felállítani Hazárd megye kellős közepén. A területért folytatott küzdelmet természetesen egy autóverseny dönti el. A környék sorsa Bo és Luke kezében van: rajtuk, felturbózott autójukon és Lee tábornokon múlik, miként alakul a jövô.


1997 Lewis Teague akciófilm, vígjáték 13 2,2

The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood
Hazárd megye lordjai: Irány Hollywood!

Bo és Luke, a két unokatestvér újra akcióba lép! Nagy reményekkel és laposodó zsebekkel merész elhatározásra jutnak - elhatározzák, hogy maguk mögött hagyják Hazárd megyét, és szerencsét próbálnak Hollywoodban.


2000 Bradford May akciófilm, kalandfilm, vígjáték 10 1,6
The Dukes of Hazzard (2005)

The Dukes of Hazzard
Hazárd megye lordjai

Öveket becsatolni, mert az unokatesók, Luke (Johnny Knoxville) és Bo Duke (Seann William Scott) 1969-es Dodge Chargere, Lee tábornok száguldásra kész, és a poénok is ezerrel jönnek a népszerű tévésorozat mozifilmváltozatában! Az alkoholcsempészetben utazó srácok repesztenek, dorbézolnak, és – oldalukon időzített szexbomba unokatesójukkal, Daisyvel (Jessica Simpson) – felveszik a harcot Hazárd megye sötét lelkű kiskirálya (Burt Reynolds) ellen, aki bányát akar telepíteni a Duke família és a többi hazárdi földjén!


2005 Jay Chandrasekhar akciófilm, kalandfilm, vígjáték 306 2,7