Hart to Hart

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Hart to Hart Returns (1993)

Hart to Hart Returns
Újra nyomoz a páros

Jonathan Hart (Robert Wagner) nagyvonalú ajánlatot kap régi barátjától és üzlettársától, Bill McDowelltől (Mike Connors). McDowell azért szeretné eladni a cégét, amely repüléstechnikai fejlesztésekkel foglalkozik a hadsereg számára, hogy megfelelő irányítás alatt nyugodtan folytathassa a fejlesztőmunkát, ám ezúttal kifejezetten csak a civil légiközlekedésre koncentrálva. Az üzleti megbeszélést azonban a Pentagon korrupt vezetője lehallgatja, s hogy ne derüljenek ki a sikkasztások és az illegális ügyletek, megpróbálja kivonni a forgalomból Jonathan Hartot.


1993 Peter H. Hunt dráma, kalandfilm 3 ?

Hart to Hart: Crimes of the Hart
Nyomoz a páros - Eszelős szerelem

Jenniferől kiderül, hogy hajdan írt egy remek színdarabot Hasfelmetsző Jackről, melyben saját elképesztő verzióját mutatta be a gyilkos kilétéről. A Broadway sztárrendezője felkéri, hogy ötleteivel segítse legújabb munkáját, a Hasfelmetszőről készülő musicaljét. Bár a próbákon feszült a légkör a rendező és stábja között, Jennifer élvezi az új kihívást. Ám amikor szörnyű gyilkosság történik az egyik próbán, maguk is gyanúba keverednek. Hamarosan azonban Jonathan ellen is merényletet követnek el.


1994 Peter Roger Hunt kalandfilm, krimi 1 ?
Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is (1994)

Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is
Nyomoz a páros - Olajralépés

Jennifer Hartot táviratban értesítik, hogy egykori tanárnője autóbaleset áldozata lett. A Hart házaspár elutazik a temetésre a távoli kisvárosba, ahol kiderül, hogy az elhunyt volt valójában az egész város tulajdonosa, és végrendeletében Jenniferre hagyta a települést. A páros nyomozni kezd, és rádöbbennek, hogy a városka alatti olajlelőhely miatt kellett az idős hölgynek meghalnia. A kisváros egyik köztiszteletnek örvendő polgára titokban olajat fejt ki, és halászhajónak álcázott tankerekkel szállítja el. Amikor minderre fény derül, a Hart házaspár is életveszélybe kerül...


1994 Peter Roger Hunt kalandfilm, krimi 2 ?

Hart to Hart: Old Friends Never Die
Nyomoz a páros - Kaland a szigeten

A milliomos házaspár, a Hart vállalat elégedett tulajdonosai egy csendes kis szigetre utaznak, hogy barátjuknál eltöltsenek egy hétvégét. De nem sokáig tudnak ellenállni szenvedélyüknek, a nyomozásnak, Jennifer ugyanis véletlenül fültanúja lesz egy gyilkos összeesküvésnek. A kérdés csak az, vajon ki a tökéletes terv célpontja és ki áll a megbízás hátterében. Jonathannal nyomozni kezdenek, s hamarosan megdöbbentő eredményre jutnak. A sziget egy csapda, és a hétvégi jelmezbál a gyilkosság időpontja.


1994 Peter H. Hunt kalandfilm, krimi 1 ?

Hart to Hart: Secrets of the Hart
Nyomoz a páros - Egy arc a múltból

Egy jótékonysági árverésen Jennifer egy csodálatos medált talál, benne két gyermek, egy kisfiú és egy kislány fotójával. Jonathan döbbenten ismer magára a fotón, ám fogalma sincs róla, ki lehet a másik képen. Abban a reményben, hogy megtudhatnak néhány dolgot Jonathan gyermekkoráról, nyomozni kezdenek, és meg is találják a kép tulajdonosát. Az idős hölgy állítólag Jonathan nővére. De a Hart házaspár nem hisz az ekkora véletlenekben. Közben, amíg a múltbeli emlékek után kutatnak, elszánt bűnözők megpróbálják elrabolni a házaspár vagyont érő érmegyűjteményét.


1995 Kevin Connor kalandfilm, krimi 2 ?

Hart to Hart: Two Harts in 3/4 Time
Nyomoz a páros - Váratlan fordulat

A Hart házaspárt nagy csapás éri, meghal régi barátjuk, a humoráról legendás milliomos Max. A beteg ember végrendeletében a Hart család számára is gondoskodott meglepetésről. A montreali nyaralásuk során egy rendkívüli órát kapnak ajándékba, amelyre azonban különös módon másoknak is fáj a foga. Amikor gyilkosság történik, Jonathan és Jennifer nyomozni kezdenek, ám újabb tragikus haláleset történik. Hamarosan rájönnek, hogy a háttérben régi ismerősük, a gyönyörű Camilla mozgatja a szálakat.


1995 Michael Tuchner dráma, krimi 2 ?
Hart to Hart: Harts in High Season (1996)

Hart to Hart: Harts in High Season
Nyomoz a páros - Vadászidény

Harték legújabb kalandjai Ausztráliában játszódnak, ahol Jennifer egykori kedvesének, Elliot Manningnek a birtokán szeretnének pihenni. Ám Jonathan és Elliot között csak látszatra jó a viszony, hamar felébred közöttük az háborúskodás...


1996 Christian I. Nyby II dráma, krimi 2 ?

Hart to Hart: Till Death Do Us Hart
Nyomoz a páros - A hasonmás

A Hart házaspár Münchenben tölti vakációját, miután Jennifer tökéletes donornak bizonyul egy német kisfiú számára. Pihenőjük közben összebarátkoznak Peterrel, a génsebésszel, aki épp házasságra készül Simone-nal. A sebészt megdöbbenti leendő arája és Jennifer hasonlósága. Amikor a tiszteletükre rendezett parti előtt eltűnik Simone, Jennifer elvállalja, hogy helyettesíti, s így megmenti Petert a szörnyű következményektől.


1996 Tom Mankiewicz dráma, krimi 1 ?