Django

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Django (1966)

Django
 

Django, a szörnyű múltú polgárháborús veterán egy koporsót vonszolva érkezik egy isten háta mögötti városkába, amit egy szadista amerikai és egy félelmetes mexikói tábornok bandája tart rettegésben. A titokzatos idegen úgy dönt, egymás torkának ugrasztja őket.


1966 Sergio Corbucci western 206 3,8
Django 2: Il grande ritorno (1987)

Django 2: Il grande ritorno
Django visszatér

Django szerzetesként visszavonulva él egy távoli kolostorban. Egy napon volt felesége keresi fel, a férfi segítségét remélve, mivel közös lányukat, a szinte még gyermek Marisolt elrabolta a gonosz El Diablo, aki rabszolgákat ejt rabul ezüstbányájába, és fiatal szűzlányokat ragad el szüleiktől, hogy aztán jó pénzért eladhassa õket a városi bordélyba. Django a lánya keresésére indul, aki megannyi társával a Mariposa Negra gőzhajón raboskodik.
Ekkor még mint Ignatius barát keresi fel El Diablót, a rabszolgatartó vezért, de a szép szó nem használ. Djangót megverik, megkínozzák, és a vezér ezüstbányájába szállítják, ahol rabszolgasorsra ítélik. A férfiban feltámad a harcos, megszökik, és kegyetlen bosszúhadjáratot indít a kegyetlen zsarnok és emberei ellen...


1987 Nello Rossati western 28 2,4