Emmanuelle

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Emmanuelle (1974)

Emmanuelle
 

A fiatal és bájos Emanuelle a francia diplomata, Jean felesége, akit Bangkokba küldenek. Az idősebb férj szexualitás terén jóval tapasztaltabb a feleségénél, ezért türelmes vele, és nyitott minden újításra. A nő eleinte bátortalan az új környezetben, de fokozatosan megismeri Bangkok szépségét. A lány, két barátnője - Bee és Marie-Ange - felügyelete alatt éli át első erotikus tapasztalatait. A testi örömök igazán tiltott, korlátoktól mentes világába az excentrikus olasz arisztokratának, Mariónak köszönhetően lép be.


1974 Just Jaeckin dráma, exploitation, szerelmi történet 82 2,9
Emmanuelle: L'antivierge (1975)

Emmanuelle: L'antivierge
Emmanuelle 2

A vonzó Emmanuelle első részének nem várt sikere után, a rendezők nagyobb költségvetéssel készíthették el az új epizódot, alkalmat adva Sylvia Kristelnek az újabb ragyogó alakításra. Emmanulle hosszú távollét után visszatér férjéhez Hong Kongba. A helyszínen, urát jóképű angol barátja, Christopher, társaságában találja. Az erotikus kalandokat kereső Emmanulle egyre nagyobb szexuális feszültséget teremt a házban. A kibontakozó testi játékok "áldozataivá" Laura és a nagykorúság küszöbén álló Anna-Maria válnak.


1975 Francis Giacobetti - Francis Leroi exploitation, szerelmi történet 38 2,4
Good-bye, Emmanuelle (1977)

Good-bye, Emmanuelle
Goodbye, Emmanuelle!

Emanuelle boldogan él férjével a Seychelles-szigeteken a legtökéletesebb nyíltházasságban.
Amikor azonban a szigetre érkező jóképű építész felkelti a fiatalasszony szexuális érdeklődését, férjén a féltékenység klasszikus tünetei mutatkoznak…


1977 François Leterrier exploitation, szerelmi történet 23 2,3
Emmanuelle IV (1984)

Emmanuelle IV
Emmanuelle 4.

Emanuelle úgy dönt, hogy a számára már unalmas Beverly Hills-ből Európába, Olaszországba utazik. Rómában telepszik le és azt reméli, hogy a forró hangulatú városban végre bevezetik őt a szenvedélyes szerelem rejtelmeibe. Vágyai pedig hamarosan valóra is válnak.


1984 Francis Leroi - Iris Letans dráma, exploitation 18 2,1
Emmanuelle V (1987)

Emmanuelle V
 

Emmanuelle egy gazdag, francia diplomata unatkozó feleségeként az érzéki örömök világában kalandozik, de az események időnként kicsúsznak az irányítása alól... Ez történik a gazdag sejk esetében, aki Cannes partjainál elrabolja az ellenállhatatlan nőt, és háreme foglyánek teszi meg őt.


1987 Steve Barnett - Walerian Borowczyk exploitation, szerelmi történet 10 2,3
Emmanuelle 6 (1988)

Emmanuelle 6
 

Emmanuelle barátaival együtt egy rendkívűli kirándulást szervez az amazonas-i dzsungelbe. Az egzotikus környezet egészen addig magával ragadja a kirándulókat, míg egy drogbáró fogságába nem esnek.


1988 Bruno Zincone - Jean Rollin dráma 5 ?

Emmanuelle's Secret
Emmanuelle titka

Emmanuelle egy baleset következtében kómába zuhan. A híres Kimon professzor igyekszik életre kelteni a nő életének legszebb pillanatait. A tudósnak sikerül feltárnia Emmanuelle titkát is.


1992 Francis Leroi dráma, szerelmi történet 5 ?

La Revanche d'Emmanuelle
Emmanuelle bosszúja

Emmanuelle elmeséli egy gyönyörű és szexis modell, Shalom, történetét, akibe Steve Karlino őrülten beleszeretett. A lány egy napon eltűnt...


1992 Francis Leroi dráma, szerelmi történet 5 ?

Magique Emmanuelle
Emmanuelle varázsa

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. A fiatal Emmanuelle ezúttal Cocóval meglátogatja egy régi barátnőjét, akinek szobrász férje beleszeretett a saját alkotásába.


1992 Francis Leroi dráma, szerelmi történet 2 ?

Emmanuelle à Venise
Emmanuelle Velencében

Emmanuelle segít Ananisnak, a fiatal özvegynek megtalálni a szerelem és az érzéki örömök ízét.


1993 Francis Leroi dráma, szerelmi történet 1 ?
Emmanuelle au 7ème ciel (1993)

Emmanuelle au 7ème ciel
Emmanuelle VII. - Virtuális valóság

Emmanuelle egy gazdag, francia diplomata unatkozó feleségeként az érzéki örömök világában kalandozik. Hősnőnkkel ezúttal Hollywood forró utcáin, majd Isztambul hűvös épületeiben találkozhatunk, ahol nem lehet kihagyni a forró, párás fürdőket.


1993 Francis Leroi dráma 1 ?

Emmanuelle's Love
Emmanuelle szerelme

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. Emmanuelle felveszi Nicky ikertestvérének alakját, hogy elcsábítsa Ninot. A gond csak az, hogy ő is szereti Ninót.


1993 Francis Leroi dráma, exploitation, szerelmi történet 11 1,8

Éternelle Emmanuelle
Mindörökké Emmanuelle

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik és tíz év után ismét találkozik Adammel.


1993 Francis Leroi dráma, szerelmi történet 13 1,8

Le parfum d'Emmanuelle
Emmanuelle illata

Emmanuelle Bali szigetén meglátogatja régi barátját, Samet, aki visszaemlékezéseit írja. A nő segít neki megtalálni a szerelem érzését és kibékíti őt a szüleivel.


1993 Francis Leroi dráma, szerelmi történet 1 ?