Lauras Stern

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Lauras Stern (2004)

Lauras Stern
Csodacsillag

Laura hétéves kislány, aki a családjával vidékről a nagyvárosba költözik. Az első éjszakán az ablakából hullócsillagot lát, amely a közeli parkban ér földet. A kislány a keresésére indul, és amikor megtalálja, kiderül, hogy a csillag valójában élőlény. Miután hazaviszi, az öccsével a kis Tommyval felfedezik, hogy a csillaglény különleges dolgokra képes. Ám arra is rájönnek, hogy minél tovább marad a Földön, annál gyengébb lesz. A szomszéd Max segítségével megpróbálják megtalálni a módját annak, hogy a barátjukat visszajuttassák az űrbe, mielőtt tragédia történne.


2004 Piet De Rycker - Thilo Rothkirch animáció 3 ?

Lauras Stern und der geheimnisvolle Drache Nian
Laura csillaga és a titokzatos sárkány

Laura, a hétéves kislány hullócsillagot látott, és elindult megkeresni. Amikor megtalálta, kiderült, hogy a csillag valójában élőlény. Így kezdődött a barátságuk. Laura Kínába utazik a családjával, ahol az édesanyja koncertet ad. Természetesen a kis barátja, a csillaglény is vele utazik. Ám az út alatt a csillag elveszik. Kiderül, hogy egy kínai kislány, Ling-Ling talált rá, és magával vitte. Egy véletlen folytán Ling-Ling nagynénje is közreműködik Laura mamájának koncertjén. Az operában a csillaglény önállósítja magát, és "életre kelt" egy sárkány jelmezt.


2009 Piet De Rycker - Thilo Rothkirch animáció 2 ?
Lauras Stern und die Traummonster (2011)

Lauras Stern und die Traummonster
Laura csillaga és az álomszörnyek

Laura és a kistestvére, Tommy ezúttal az Álmok Földjén kalandoznak. Az egész úgy kezdődött, hogy egyik éjjel eltűnt Tommy plüss játékkutyusa. A gyerekek azt gyanítják, hogy a kis barátjukat az álomszörnyek rabolták el. Laura védőcsillaga segítségével a két gyerek elindul az Álmok Földjére, hogy megmentsék szeretett kiskutyájukat. A népszerű mesekönyv alapján készült legújabb Laura csillaga-rajzfilm segít a gyerekeknek megérteni az álmokat, és biztonságot nyújt a rémálmok ellen.


2011 Thilo Rothkirch - Ute von Münchow-Pohl animáció, kalandfilm 3 ?