Mortal Kombat

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Mortal Kombat (1995)

Mortal Kombat
 

Kilenc generáció óta egy ördögi mágus gyakorolja a hatalmat a halandók felett. Amennyiben a tizedszer megrendezésre kerülő Mortal Kombat versenysorozatot is ő nyeri, a világot kipusztulás fenyegeti, s a Gonosz örökké uralkodni fog. Annak érdekében, hogy megmentsék a földet, három elszánt harcosnak kell beneveznie, s mindenáron arra törekedni, hogy legyőzzék az eddig leküzdhetetlen ellenfelet. A három harcosból álló csapat egyik tagja, az egoista, akcióhős Jonny Cage (Linden Ashby), a kemény, de gyönyörű különleges ügynök, Sonya Blade (Bridgette Wilson) és a bosszúra éhes hős, Liu Kang (Robin Shou).


1995 Paul W.S. Anderson akciófilm, fantasy, kalandfilm 452 2,7
Mortal Kombat: Annihilation (1997)

Mortal Kombat: Annihilation
Mortal Kombat II.: A második menet

Shao Kahn megsérti a küzdelem szent szabályait, hogy megkaparinthassa magának a Föld nevű bolygót. Csatasorba állítja rettenetese kegyetlenségükről elhíresült megsemmisítő osztagait. Ezek élén olyan kipróbált hívei állnak, mint Sindel, a valaha gyönyörű királynő, aki mára alig több, mint élő halott, Mortaro, a kentaur, valamint Ermac, a titokzatos vörös nindzsa, a telekinetikus erők nagymestere. A föld minden reménye maroknyi harcos, Rayden, Liu Kang, Kitana, Sonya Blade, Johnny Cage és Jax önfeláldozásán és hősiességén múlik. Az ő céljuk nem több, mint eljutni abba a titokzatos templomba, ahol megtanulhatják, hogyan szálljanak szembe a gonosz erőivel, hogyan legyenek képesek arra, hogy megállítsák Kahn ördögi seregeit. Kalandos útjuk, az állandó élet-halál harc során új és váratlan szövetségek kötődnek, számos korábbi titokról lebben fel a fátyol, beható tapasztalatokra tesznek szert mind a Föld nevű bolygóval, mind saját magukkal kapcsolatban...


1997 John R. Leonetti akciófilm, fantasy, kalandfilm 275 1,9
Mortal Kombat: Rebirth (2010)

Mortal Kombat: Rebirth
 

A Mortal Kombat: Rebirth a Mortal Kombat-univerzum egy alternatív változatát mutatja be. A játék karakterei a valószerűség alapján rendkívül eltérő származással vannak ábrázolva. Nincs szó Külvilágról vagy más természetfeletti elemekről, bár maga a torna ebben a rövidfilmben a történet fő része.


2010 Kevin Tancharoen akciófilm, rövidfilm 42 3,5
Mortal Kombat (2021)

Mortal Kombat
 

A Külső Világ császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földi Birodalom harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.


2021 Simon McQuoid akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 210 2,6