Insidious

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Insidious (2010)

Insidious
 

Renai (Rose Byrne) és Josh (Patrick Wilson) egy fiatal házaspár és egyben büszke szülők, akik szert tesznek egy ódon házra, ahova azonnal be is költöznek. Nem sokkal ezután kisfiúk balesetet szenved és kómába esik. A szülők nagyon aggódnak gyermekükért, azonban félelmeik csak tovább sokasodnak, amikor kiderül, hogy a házban gonosz erők lakoznak, melyek most eszméletlenül fekvő csemete lelkére pályáznak. Renai és Josh minden erejükkel megpróbálnak küzdeni a szellemvilág ellen, mielőtt még késő lenne, és fiúkat végleg elnyelné a túlsó oldal.


2010 James Wan fantasy, horror, thriller 292 3,4
Insidious: Chapter 2 (2013)

Insidious: Chapter 2
Insidious - A gonosz háza

A Lambert család igyekszik felderíteni azt a gyermekkori titkot, ami a szellemvilág veszélyeinek tette ki őket.


2013 James Wan horror, thriller 201 3,1
Insidious: Chapter 3 (2015)

Insidious: Chapter 3
Insidious - Gonosz lélek

A médium Elise Rainier belemegy, hogy képességét felhasználva kapcsolatba lép a holtakkal, hogy segítsen egy tizenéves lányon, akit célba vett egy veszedelmes természetfeletti létforma.


2015 Leigh Whannell horror 122 2,8
Insidious: The Last Key (2018)

Insidious: The Last Key
Insidious: Az utolsó kulcs

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje. Amikor egy kétségbeesett férfi hívja, a szeme se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is.


2018 Adam Robitel horror, thriller 102 2,5