Starbuck remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Starbuck (2011)

Starbuck
 

Egy negyvenes fickó egyik megdöbbentő hírt kapja a másik után: barátnője terhes, 142 ember pedig beperelte, mivel ő az apjuk - mesterséges megtermékenyítés útján.


2011 Ken Scott vígjáték 38 3,5
Delivery Man (2013)

Delivery Man
Elpuskázva

David Wozniak (Vince Vaughn) nem egy apatípus. Amibe belekezd annak valahogy sosincs jó vége, hajlamos mindig rossz döntéseket hozni és barátnője sincs túl jó véleménnyel róla. Nem a bizalom mintaképe. De David Wozniak mindezek ellenére egy jószívű, kedves fazon, akit egy nap sokként ér a hír, hogy ő a biológiai apja 533 gyereknek.
A termékenységi klinika 20 év után felfedi titkát: 1991-ben kisebb keveredés történt a mintákkal és most a fiatalok egy része pert indít, hogy kiderítse apjuk kilétét. David pedig nagy döntést hoz: kinyitja srácai aktáját és titokban elkezd nyomozni utánuk. Egyik dolog követi a másikat, amivel David furábbnál furább szituációkba keveri magát. Bár gőze sincs a gyereknevelésről, ez nem tántorítja el attól, hogy őrangyalként vigyázzon gyerekeire.
De vajon David csak álruhás szuperhősként kullog 533 fiatal nyomában vagy végre felelősséget vállal valamiért és bevállalja, hogy ő az "ötszáz gyerekes pasas"?


2013 Ken Scott vígjáték 137 2,8