Két félidő a pokolban remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Két félidő a pokolban (1961)

Két félidő a pokolban
 

1944. tavaszán egy ukrajnai különleges munkaszázadban dolgozik Ónódi II., az egykori híres labdarúgó. Egy nap megbízzák, állítson össze futballcsapatot a magyarokból, akik a német utászokkal játszanak majd a Führer születésnapja tiszteletére.


1961 Fábri Zoltán dráma, háborús film 248 4,2
Tretiy taym (1963)

Tretiy taym
A harmadik félidő

1942 júniusában Kijevben a fasiszta megszállók a lakosság közhangulatának javításának érdekében parancsot adnak ki, hogy a város lakosai és fogolytáborokból összeszedett volt labdarúgók, futballmérkőzésre álljanak ki a német Concord légió tagjaival. Ez a megalázó mérkőzés az ellenállás egyik legszebb hőstettévé válik, mert a lerongyolódott kiéhezett foglyok a gyűlölettől megacélozott erővel állnak ki náci ellenfeleikkel...


1963 Jevgenyij Karelov dráma, háborús film, sportfilm 1 ?
Victory (1981)

Victory
Menekülés a győzelembe

A focibolond Steiner hadnagy híres játékosokat fedez fel a különböző nemzetiségű, szövetséges foglyok között, ezért felmerül benne, hogy focimérkőzést szervez a náci katonák és a rabok között. A felhajtás tetszeni fog a megszállt Párizs lakóinak, az edzések pedig lekötik a foglyokat. Ám a büntetőtábor lakói a francia ellenállókkal összefogva egy hatalmas szökésre kívánják felhasználni a focimeccs keltette felbolydulást.


1981 John Huston akciófilm, dráma, háborús film, ... 238 3,3