V/H/S

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
V/H/S (2012)

V/H/S
 

Majd 2 tucat író és rendező dolgozott a V/H/S címre keresztelt mozin, melynek középpontjában egy fiatalokból álló csapat áll, akik egy férfi megbízásából betörnek egy házba, hogy ellopjanak onnan egy VHS-kazettát. A házban azonban egy rothadó hullába botlanak, na meg rengeteg VHS-kazettába, így szép lassan nekiállnak megnézni a felvételeket, hogy megtalálják azt amelyikre szükségük van. A felvételeken azonban rémisztő dolgok vannak és hamarosan a pánik lesz úrrá a fiatalokon...


2012 Adam Wingard - Chad Villella - David Bruckner - ... horror, thriller 92 3,0
V/H/S/2 (2013)

V/H/S/2
 

Két magánnyomozó betör egy eltűnt főiskolás lakására az anya megbízásából. Bent többek közt egy videót és egy rakás kazettát találnak. Elkezdik nézni őket, és a kazetták tartalma adja az antológia egy-egy rövidfilmjét: zombik, szellemek, földönkívüliek és szektatagok borzolják az idegeket.


2013 Adam Wingard - Eduardo Sánchez - Gareth Evans (VI) - ... horror, thriller 65 3,1
V/H/S: Viral (2014)

V/H/S: Viral
 

Néhány tinédzser egy internetes vírusvideót próbál összehozni a környékükön zajló, rendőrségi autósüldözés kapcsán - de a dolgok borzalmas fordulatot vesznek.


2014 Aaron Moorhead - Gregg Bishop - Justin Benson - ... horror 28 2,2
V/H/S/94 (2021)

V/H/S/94
 

Egy kommandóscsoport egy rejtélyes videókazettát vizsgál. Egy sötét szekta munkásságára bukkannak, akik felvették, hogy milyen szörnyű összeesküvést terveznek.


2021 Chloe Okuno - Jennifer Reeder - Ryan Prows - ... horror, thriller 12 3,3
V/H/S/99 (2022)

V/H/S/99
 

Legyen szemtanúja 1999 pokoli víziójának, ahogy a társadalmi elszigeteltség, az analóg technológia és az otthoni videók összeolvadnak a talált felvételek vad rémálmává.


2022 Maggie Levin - Steven Ellison (Flying Lotus) - Tyler MacIntyre horror 12 2,3
V/H/S/85 (2023)

V/H/S/85
 

Az antológia horror a 80-as évek közepéből jelentkezik.
Most tőlük lesznek a kisfilmek: David Bruckner (The Night House, Hellraiser), Scott Derrickson (Sinister, The Black Phone), Mike Nelson (Wrong Turn), Gigi Saul Guerrero (Bingo Hell, Satanic Hispanics), Natasha Kermani (Lucky).


2023 David Bruckner - Gigi Saul Guerrero - Mike P. Nelson - ... horror, thriller 6 ?